Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

18.5.2016
Yhdistykset: Aika haastaa -rahaa jaossa tukiyhdistysten toimintaan!
 

Kehitysvammaisten Tukiliiton myöntää jäsenyhdistyksilleen tukea yhteistyössä järjestettyyn toimintaan. Aika haastaa -taloudellisen tuen kriteereitä on muutettu tämän vuoden osalta.

Tukea voi nyt hakea kaikkiin vertaistuellisiin tapahtumiin ja yhdistysyhteistyöksi riittää toisen yhdistyksen kutsuminen tapahtumaan.
- Vertaistuellinen tapahtuma voi olla suunnattu yhtä hyvin kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille kuin lapsiperheille. Haluamme, että toiminnassa vertaiset löytävät toisensa yli vanhojen yhdistysrajojen, Päivi Havas Tukiliitosta sanoo.

Aika haastaa -tuella esimerkiksi Etelä-Pohjanmaan alueella on kehitetty lapsiperheiden toimintaa. Seinäjoen ja Ilmajoen Kehitysvammaisten Tukiyhdistykset järjestävät yhdessä  perheille muun muassa liikuntaa, askartelua, yhteislauluja ja elokuvanäytöksiä. Jatkossa toimintaa on tarkoitus laajentaa.

Savossa Vieremän, Iisalmen, Keiteleen ja Varpaisjärven Kehitysvammaisten Tukiyhdistykset kehittävät vertaistukea yhteisessä tapaamisessa  Kyrönniemen hiljaisuuden keskuksessa. Aika haastaa -tuella rahoitetaan vertaistukipäivän kuljetus- ja järjestämiskuluja.

- Myös aiemmin Aika haastaa -taloudellista tukea saaneet yhdistykset voivat hakea tänä vuonna uutta tukea, jos toiminta ei ole sisältynyt aikaisempaan hankkeeseen, Päivi Havas kertoo.

Seuraava Aika haastaa tuen hakuaika päättyy 31.5.2016. Syyskuussa on tulossa vielä yksi hakuaika vuodelle 2016.

Tukea voi hakea joko 500 euroa, 1000 euroa, 2000 euroa tai 2500 euroa.

Lisätietoja sivulla:
http://www.kvtl.fi/fi/paikallinen-toiminta/yhdistysten-yhteistyo/aika-haastaa--taloudellinen-tuki/

Kysy lisää
Päivi Havas
Kansalaistoiminnan esimies
050 5695 331
paivi.havas@kvtl.fi

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on 
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1722

 

 

Kokkolan ja Halsua-Kaustinen-Vetelin tukiyhdistykset kokoontuivat Kokkolassa
Aika haastaa -verkostotapaamisessa.

Jyväskylän Perheily-päivän toimintaa keväällä 2014.


   

 
Takaisin