Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

5.1.2016
Vastuullinen kesäduuni myös vammaiselle nuorelle
 

Vastuullinen kesäduuni -kampanja on jälleen pyörähtänyt käyntiin. Vamlas on mukana asiantuntijakumppanina nyt kolmatta vuotta.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja haluaa sitouttaa entistä enemmän työnantajia toimimaan yhteiskunnallisen hyvän puolesta ja tarjoamaan nuorille laadukkaita kesätyöpaikkoja. Kampanja edistää vastuullisen kesätyön periaatteita, joita ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Vamlas toimii kampanjassa edistääkseen vammaisten nuorten huomioimista kesätyönhakijoina. Aiheesta kerrotaan mm. rekrytoijille ja työyhteisöille suunnatussa kesätyöoppaassa ja kampanjan järjestämissä tilaisuuksissa. Vamlas on mukana suunnittelemassa Sanomataloon 4.2. ”Avaa silmät osaamiselle”-kesätyötapahtumaa, jossa erilaiset nuoret ja työnantajat kohtaavat.

Taloudellinen tiedotustoimisto TATin ja T-Median yhdessä luotsaama kampanja on suunnattu 14 – 29-vuotiaille nuorille. Kuudetta kertaa käynnistyvän kampanjan pääyhteistyökumppanit ovat vuonna 2016 Sonera, Nokia, RAY ja Oikotie. Viime vuonna kampanjassa oli mukana 262 työnantajaa, jotka tarjosivat lähes 40 000 kesätyöpaikkaa.

Lue lisää
Vastuullinen kesäduunikampanja

 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on:
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1681

 
   

 
Takaisin