Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

1.12.2015
PKN:n uusi biisi Maailman AIDS -päivän kunniaksi 1.12.
 

Pertti Kurikan Nimipäivät julkaisee uuden biisin ”Pertti käyttää kondomia” 1.12.2015, jolloin vietetään kansainvälistä Maailman AIDS -päivää. Biisi Radio Valon YouTube-sivulla:
https://www.youtube.com/watch?v=bGLmby7rQJY

Kansainvälinen Maailman AIDS -päivä on vuosittainen teemapäivä, jonka tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta hivistä ja aidsista sekä kampanjoida hiv-tartuntojen ennaltaehkäisyn ja hiv-positiivisten oikeuksien puolesta. Suomessa päivän teema vuonna 2015 on monimuotoisuus.

Pertti Kurikalla on pitkään ollut ajatuksena tehdä biisi kondominkäytöstä. Kun sattumalta Maailman AIDS -päivän toimikunta pyysi bändiä esiintyjäksi päivän tapahtumaan, biisin oli aika syntyä.

– Uusi biisi on erittäin hyvää musiikkia. Se kertoo siitä että Pertti käyttää kondomia. Se on minusta erittäin hyvä asia, Pertti Kurikka kertoo biisin sanomasta.

Punkbändi esiintyy Maailman AIDS -päivän tapahtuman pääesiintyjänä 1.12. ravintola Herculeksessa, Helsingissä.  Pertti Kurikan Nimipäivien lisäksi tapahtumassa esiintyvät rap-artisti Rauhatäti & enkelit sekä burleskitaiteilijat Sir Willy Waterlily & Johnny Moth. Tapahtuma on maksuton. 

– Soitamme keikan Maailman AIDS -päivän kunniaksi. Hiv on tarttuva tauti. Sitä me emme halua. Käyttäkää kondomia, jos haluutte, Pertti Kurikka sanoo.

Lisätietoa osoitteesta:
www.maailmanaidspaiva.fi


Maailman AIDS -päivän toimikunta

Hiv-tukikeskus, Positiiviset ry, Seta ry, Suomen HIV/aids-sairaanhoitajayhdistys ry, Suomen
Lähetysseura, Suomen Punainen Risti, Pro-tukipiste ry ja Väestöliitto. Yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriö.

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on:
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1651


Pertti Kurikka. Kuva JT.


   

 
Takaisin