Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

7.9.2015
Kohtaamut: Turkulaiset sählymatsissa eduskunnan urheilukerhon kanssa
 

Eduskunnan Urheilukerho on haastanut Ilon ja Energian klubin osallistumaan kerhon 70- vuotisjuhlatapahtumaan Olympiastadionille. Turun seudun Kehitysvammaisten Tukiyhdistys ry:n järjestämään Ilon ja Energin klubiin kuuluu noin 100 jäsentä.

Eduskunnan Urheilukerhon juhlassa syyskuun 10. päivänä klo 9 - 13 Olympiastadionilla liikutaan monin tavoin. Sählyturnauksessa turkulaiset ottavat mittaa kansanedustajista. Tapahtumassa on myös köydenvetoa, kahvakuulatreenejä, tikanheittoa jne. Marco Bjuström vetää kaikille yhteiset tanssijumpan.

Tapahtuma on osa ‪#‎kohtaamut-kampanjaa. Kulttuuriakaan ei unohdeta. Turun seudun kvt:n Luovan toiminnan kerho esittelee Punainen viiva -yhteisötaideteoksen, jossa on edellisen Suomen hallituksen ja eduskunnan jäsenten kirjallisia kommentteja heille esitettyihin kysymyksiin "Mitä tiedät kehitysvammaisten elämästä?" ja ”Muuttaisitko jotakin ja jos, niin mitä?”.  

Turkulaiset lupaavat lobata kansanedustajille sekä vammaislain käsittelyä että YK:n vammaisten ihmisten oikeuksien sopimuksen ratifiointia.

Lisätietoja
Turun Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry


 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1582

 


   

 
Takaisin