Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

28.8.2015
Nuorille videokisa esteettömyydestä
 

Apuväline 2015 -tapahtuman Limitless-kilpailu kannustaa alle 20-vuotiaita ylittämään arjen rajoitteita ja havainnoimaan ympäristöä esteettömyyden näkökulmasta.

Alle minuutin videoklippiin tallennettu esteettömyyttä edistävä idea voi olla 3000 euron pääpalkinnon arvoinen.

Limitless by Apuväline ei ole kisa hienoimmasta videosta, vaan nokkelasta ideasta, havainnosta tai näkökulmasta. Osallistua saa kuka tahansa alle 20-vuotias ja ylitettävä haaste saa olla mikä tahansa. Apuvälineitä saa halutessaan käyttää – ne ovat olemassa juuri sitä varten.

Kilpailuraati arvostaa erityisesti videoita, joiden ideoissa on luovuutta ja innovatiivisuutta. Idean sovellettavuus ja käytännöllisyys ovat myös eduksi kisassa. Kilpailuun voi osallistua 30.9.2015 mennessä videoklipillä.

Kisan voittaja julkistetaan Apuväline 2015 -tapahtumassa Tampereella 5. – 7.11.2015. Kilpailuohjeet löytyvät osoitteesta
http://apuvaline.info/kilpailu/


Apuväline 2015 -tapahtuma

Expomark järjestää Apuväline 2015 -tapahtuman Tampereella 5. – 7.11.2015 yhdessä Invalidiliiton, Näkövammaisten Keskusliiton, Sailabin kanssa. Mukana on myös Suomen Vammaisliikunta ja -urheilu VAU ry:n järjestämä Liikuntamaa. Tukiliiton Malike on tapahtumassa mukana sekä Liikuntamaassa että omalla osastolla.
Lisätietoja:
http://www.apuvaline.info/

 

 


Ymmärrettävä tieto on tärkeä osa esteettömyyttä. Kuva JT.

   

 
Takaisin