Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

11.8.2015
Aspa: Oikeaan kotiin – asumisen tarinoita -kirjoituskilpailu
 

Onko nykyinen kotisi haaveiden täyttymys vai ainoastaan yöpymispaikka oikeaa kotia odottaessa? Minkälainen polku johti sinut hyvään kotiin? Vai oletko joutunut vastentahtoisesti jättämään hyvän asunnon?

20 vuotta tukiasumisen asiantuntijana toiminut Aspa-säätiö järjestää vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille kirjoituskilpailun asumisen tarinoista ja unelmista. Oikeaan kotiin – asumisen tarinoita -kirjoituskilpailussa on kaksi sarjaa: Minun tarinani ja Minun unelmani. 

Minun tarinani -sarjassa voit kuvata onnistumisia ja oman kodin onnea tai asumisen vaikeuksia ja vastoinkäymisiä. Minun unelmani -sarjassa voit haaveilla siitä, minkälainen asuminen, ympäristö tai asunto olisi sinulle paras. Voit myös visioida sitä, minkälainen toimiva asuinympäristö olisi. Vai toteutuisiko unelmasi vain pienillä muutoksilla nykyisessä kodissasi?

Kilpailun säännöt 

  • Kirjoita tarinasi koneella tai käsin selkeällä käsialalla.
  • Tarinalla ei ole vähimmäispituutta, enimmäispituus on viisi A4-liuskaa. 
  • Tarinan saa kirjoittaa joko suomen-, ruotsin- tai saamenkielellä.
  • Tarvittaessa voit käyttää kirjoittamiseen avustajaa.
  • Aspalla ja sen perustajajärjestöillä on oikeus julkaista valitsemansa tarinat tai osia niistä. Tarvittaessa tarinaa saatetaan muokata tai lyhentää.
  • Mikäli haluat, että kirjoituksesi julkaistaan nimimerkillä, ilmoita siitä lähettäessäsi tarinasi. 

Kilpailu on avoinna 31.8.2015 asti. Lähetä tarinasi ja yhteystietosi joko sähköpostilla osoitteeseen tarinat@aspa.fi tai postitse osoitteeseen

Aspa-säätiö
Kirjoituskilpailu
Viljatie 4 A
00700 Helsinki 

Kilpailuun osallistuvat kaikki tarinat, jotka ovat vastaanottajalla viimeistään 31.8.2015.


Aspa-säätiö

Aspa-säätiö on vuonna 1995 perustettu vammaisten ihmisten ja mielenterveyskuntoutujien asumisen asiantuntija.  Säätiön ovat perustaneet Epilepsialiitto ry, Förbundet De Utvecklingsstördas Väl rf, Invalidiliitto ry, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, Kehitysvammaliitto ry, Kuurojen Liitto ry, Mielenterveyden Keskusliitto ry, Neuroliitto ry (aiemmin MS-liitto ry), Nuorten Ystävät ry, Näkövammaisten Keskusliitto ry, Suomen CP-liitto ry ja Suomen Parkinson-liitto ry.

Lisätietoja Aspa-säätiön sivulla osoitteessa:
www.aspasaatio.fi/ajankohtaista/oikeaan-kotiin-%E2%80%93-asumisen-tarinoita-kirjoituskilpailu


 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1554


 
   

 
Takaisin