Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

10.6.2015
Tavikset Särkänniemessä tiistaina 4.8.2015 klo 16
 

Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry järjestää kehitysvammaisten ihmisten kanssa yhteistyössä toteutettavan hyväntekeväisyystapahtuman Tavikset Särkänniemessä Tampereen Särkänniemen huvipuistossa tiistaina 4.8.2015 klo 16.00 alkaen. Ja taas on Lupa Mokata!

Tapahtumassa esiintyvät mm. Puuwillaorkesteri Tampereelta, Sakari Lehto & Harasoo Band  Nastolasta , TV:stä tutut Toisenlaiset Frendit, Tiina ja Raikku Somerolta sekä SalonVaijereiden bändi KPE. Ja kuten Helsingin Olympiastadionilla aiemmin tänä vuonna, halukkaille tarjotaan myös mahdollisuus esittää omaa ohjelmaa Open Stage -periaatteella.

Esiintyjien ilmoittautumiset pikaisesti:
info@vaijerit.com

 

Salon Vaijerit ry tekee hyväntekeväisyystyötä

Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry on tehnyt jo vuodesta 2012 alkaen omaehtoista, yleishyödyllistä, pienen budjetin hyväntekeväisyystyötä kehitysvammaisille ja yhteistyössä kehitysvammaisten kanssa.

Salon Vaijerit ry:n toiminta on alkanut 2011. Yhdistys on pyrkinyt järjestämään alusta alkaen ainutkertaisia tapahtumia – niin tekijöille kuin yleisölle. Salon halki on seilattu soitellen, Nokian hallintorakennuksen katolla on järjestetty nuorten bändien konsertti, Santa Parkissa on esiinnytty ja viety salolaisnuorten terveiset Joulupukille. Eduskuntatalolla on luovutettu jokaiselle kansanedustajalle cd, jolla pyrittiin herättämään huomiota nuorisotyön tärkeyteen. Ja huhtikuun lopulla 2015 riemuittiin Helsingin Olympiastadionilla Tavikset Stadikalla -tapahtumassa yhdessä kehitysvammaisten kanssa.

Lisätietoja yhdistyksestä:
www.vaijerit.com

 

Lisätietoja tapahtumasta ja esiintymisilmoittautumiset:

Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry
Jorma Nurminen, pj  +358 40 850 2545 
jorma.nurminen@vaijerit.com 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1533

 


Valto Palomäki pukeutui luurankohanskoihin Puuwillaorkesteri-bändin keikalla.

   

 
Takaisin