Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

9.6.2015
Yhdistykset: maksuttomia koulutuksia sosiaalisen median käytöstä
 

OK-opintokeskus kouluttaa järjestötoimijoita: koulutuksen ja muun toiminnan suunnittelijoita, toteuttajia, kehittäjiä ja johtajia, tiedottajia, järjestöaktiiveja ja muita vapaaehtoistoimijoita. Seuraavassa on esitelty ensi syksyn sosiaalisen median koulutuksia.Sosiaalinen media koulutuksessa

 • Johdatus sosiaaliseen mediaan - some oppimisen tukena, 15.9.2015
  Maksuton verkkokoulutus. Mitä ja miten sosiaalisen median palveluja voi hyödyntää järjestökoulutuksessa? Koulutus tarjoaa sinulle perustiedot sosiaalisesta mediasta ja verkossa tapahtuvasta yhteisöllisestä oppimisesta. Tutustut esimerkkien kautta muiden järjestöjen tapoihin hyödyntää sosiaalista mediaa.
 • Sovella somea, Helsinki 16.9.2015 tai Turku 17.9.2015
  Maksuton koulutus. Koulutuksessa paneudut käytännössä sosiaalisen median sovelluksiin, joita voit hyödyntää kouluttajana omissa tilaisuuksissasi. Koulutus koostuu yhdestä lähiopetuspäivästä (Helsinki 16.9. tai Turku 17.9.) sekä oppimistehtävistä verkossa. Sopii henkilöille, jotka ovat suorittaneet esimerkiksi Johdatus sosiaaliseen mediaan- tai Yhdistys sosiaalisessa mediassa -koulutuksen.
 • Somea syvemmältä, 15.10.2015
  Maksuton verkkokoulutus. Koulutuksen aikana suunnittelet, toteutat ja arvioit oman sosiaalista mediaa hyödyntävän projektin tai koulutuksen.  Osallistujalta edellytetään Yhdistys sosiaalisessa mediassa- tai Johdatus sosiaaliseen mediaan- sekä Sovella somea -koulutusten tietoja, tai sosiaalisen median palvelujen sujuvaa käyttötaitoa.Sosiaalinen media järjestö- ja yhdistystoiminnassa

 • Tablettien hyödyntäminen järjestötyössä, Helsinki 11. - 12.11.2015
  Tabletit eli taulutietokoneet ovat helposti mukana pidettäviä välineitä, joita voi hyödyntää koulutuksessa ja muussa järjestötyössä. Miten tabletteja käytetään ja millaiset niiden toimintaperiaatteet ovat? Kuinka niiden avulla voidaan tuottaa arkeen luonnollisesti sulautuvaa oppimista ja rakentaa innostavia opetusmenetelmiä?

 

Lisätietoja
OK-opintokeskus
puh. 09 4153 4200
ok-opintokeskus@ok-opintokeskus.fi
www.ok-opintokeskus.fi

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1532


   

 
Takaisin