Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

20.5.2015
Koulutusta soveltavan jalkapallon seurajoukkueiden ohjaajille
 

Suomen Palloliitto järjestää 23.5. Espoossa ja 24.5. Jyväskylässä päivän mittaisen koulutuksen soveltavan jalkapallon seurajoukkueiden ohjaajille.

Kouluttajaksi saapuu Skotlannin jalkapalloliitosta David McArdle. Koulutuksessa on mukana myös seurojen pelaajia. Pelaajat toimivat harjoituksissa malliryhmänä ja osa heistä koulutetaan soveltavan jalkapallon apuvalmentajiksi.

Soveltavan jalkapallon toiminta-ajatuksen mukaan kaikilla tulisi olla mahdollisuus harrastaa jalkapalloa samassa seurassa omista lähtökohdistaan. Jalkapallotoiminnan tavoitteena on lisätä erityisryhmiin kuuluvien (vammaisten ja pitkäaikaissairaiden) lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia osallistua urheiluseuratoimintaan.


Sata tutoria auttaa valmentajia

Koulutus on osa Fortum Tutor -ohjelmaa, jonka tavoitteena on taata osaava valmentaja kaikille lapsille ja nuorille. Fortum Tutor on Fortumin ja Palloliiton yhteinen ohjelma, jonka seitsemäs kausi alkoi tänä keväänä.

Noin 100 tutoria auttaa lasten ja nuorten valmentajia ympäri Suomen. Ohjelma on tavoittanut jo tuhansia perheitä ja kymmeniä tuhansia lapsia tuoden peli-iloa ja lisää harrastajia jalkapalloperheeseen.

 

Lähde: Suomen Palloliitto

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1512


Kuva: tpsdave
   

 
Takaisin