Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

28.4.2015
Esitys ja raportti Best Buddies -kaveritoiminnasta
 

Kehitysvammaisten Tukiliitto jatkaa Best Buddies -kaveritoiminnan järjestämistä Ray:n kohdennetulla toiminta-avustuksella vuodesta 2015 alkaen. Best Buddies on vapaaehtoistoimintaa, jossa kehitysvammainen ja vammaton ihminen yhdistetään tasavertaiseen kaveruuteen. Toimintamme on tarkoitettu erityisesti kehitysvammaisille ja vammattomille nuorille. Vuonna 2015 toimintaa järjestetään Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seuduilla.

Best Buddies -kaveritoiminta aloitti viime vuonna yhteistyön kuntien nuorisopalveluiden kanssa. Kokeilimme yhteistyötä Jyväskylässä. Teemme yhteistyötä myös jatkossa pyrkien siihen, että kehitysvammaiset nuoret pääsevät mukaan kuntien nuorisopalveluiden tavanomaiseen vapaa-ajan toimintaan, joka on suunnattu kaikille nuorille. Olemme koonneet yhteistyöstä Prezi-esityksen, joka löytyy osoitteesta https://prezi.com/r1yjnlrqg2mj/kaikki-nuoret-mukaan/?utm_campaign=share&utm_medium=copy.  

Best Buddies -kaveritoimintaa on kehitetty Tukiliitossa aikaisemmin projektirahoituksella. Viimeisin Kaverimeininki-projekti päättyi vuoden vaihteessa. Projektien tuloksista on julkaistu loppuraportti, joka sisältää esimerkiksi kokemuksia nuorisopalveluyhteistyöstä nuorten, yhteistyökumppaneiden ja projektin työntekijöiden näkökulmasta.

Ennakkoluulotonta meininkiä.
Best Buddies -projektin (2011–2013)
ja Kaverimeininki-projektin (2014) loppuraportti. (pdf 556 kt)
http://www.kvtl.fi/media/Julkaisut/HankkeidenRaportit/Ennakkoluulotonta_meininkia_loppuraportti.pdf  

Lisätietoa Best Buddies -kaveritoiminnasta:
www.bestbuddies.fi.

 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1492


   

 
Takaisin