Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

27.4.2015
TISSI&KASSI – OmaPolku kutsuu kevätnäyttelyyn
 

”Ihon väri on alaston” – ”Muitten nähtävillä” – ”Karvaton kissa, sarveton hirvi”

”Nakuna iisisti” – ”Meen sun kanssa järveen, koska sä oot mies”

”Minun rakas oma hetki” – ”Miksi naiset peittää rinnat, mutta miehet ei nännejä” 

Haiharan Taidekeskuksen päärakennuksessa Tampereella avautuu 9.5. OmaPolku ry:n nuorten sekä taideohjaajien taidenäyttely TISSI&KASSI. Näyttely on avoinna toukokuun loppuun asti.

Alastomuusaiheisen näyttelyn teema on herättänyt monenlaisia kysymyksiä ja ajatuksia. Alastomuutta käsitellään ilon, kepeyden ja luonnollisuuden, mutta myös kulttuurihistorian ja erilaisten tunteiden kautta. 

OmaPolku ry:n kevätnäyttelyssä on esillä taide-, media- ja ateljeepajojen sekä taideohjaajien teoksia toimintakaudelta 2014–2015, teemalla alastomuus. Näyttelyn teokset on toteutettu useilla eri tekniikoilla kuten piirustus, maalaus, valokuvaus, kuvanveisto ja audiovisuaaliset tekniikat. 

OmaPolun toiminta perustuu kehitysvammaisten nuorten elämänhallinnan ja osallisuuden vahvistamiseen. Kulttuuri- ja taidepainotteisissa pajoissa taidealan ammattilaiset ohjaavat nuoria. Taidepajoissa nuoret tekijät ja taiteen ammattilaiset tekevät itseään näkyviksi terveellä kapinamielellä. Kaikilla on oikeus osallistua. 

OmaPolussa ei tehdä pelkästään taidetta. Yhdessä etsitään omaa elämänpolkua. Monipuolisen tekemisen kautta osallistutaan ja vaikutetaan yhteiskunnan eri toimintoihin ja palveluihin. Erilaisin luovin menetelmin, tekniikoin ja välinein kehitetään nuorten elämänhallinnan, itseilmaisun, itsetuntemuksen ja ryhmätyöskentelyn taitoja.

 

Lisätietoja:
Anne Myllylä, 040-7007 667, anne.myllyla@omapolku.fi
www.omapolku.fi

 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1490

 
   

 
Takaisin