Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

24.4.2015
Kehitysvammaisten kesäkisat ja musiikkitapahtuma Tampereella 9.6.2015
 

KISAA JA MUSAA 2015

Kehitysvammaisten kesäkisat ja musiikkitapahtuma Tampereella,
Pyynikin kentällä (F.E. Sillanpään katu, Tampere).

Tampereen Kaupunkilähetys ry:n Rongankotikeskus järjestää vuoden 2015 Pirkanmaan alueen kehitysvammaisten kesäkisat ja musiikkitapahtuman Tampereella kesäkuun 9. päivä klo 9-16.

Kesäkisoissa mitellään vuosittain mukautetuissa yleisurheilulajeissa kuten mm, juoksussa ja pituushypyssä, sekä vaikeavammaisille soveltuvissa lajeissa kuten kourukeilaus sekä tarkkuusboccia. Kilpailupäivän palkintoja ovat tulossa jakamaan paikalliset kuuluisuudet.

Urheilun ja mukavan yhdessäolon lisäksi tapahtumassa pääsee nauttimaan myös mukaansa tempaavasta musiikkipitoisesta ohjelmasta. Musiikista vastaavat Olli Lindholm, Pate Mustajärvi, Jani Wickholm, hip-hop-trio Mansesteri ja Jussi Aaltonen sekä housebandina toimiva Rockwalli.

Paikan päälle Pyynikin kentälle tiistaina kesäkuun 9. päivänä odotetaan noin tuhatta osallistujaa Pirkanmaalta. Tapahtumaan ei ole pääsymaksua.

Kisaa ja Musaa 2015 – tapahtumasta on tarkoitus tulla vuoden kohokohta – ikimuistoinen ja unohtumaton päivä niin urheilijoille, kuin kannustusjoukoillekin. Asiakkaamme tekemän logon lintu kuvaa liikkumisen riemua ja vapauden tunnetta, jota toivomme tapahtuman kehitysvammaisille henkilöille mahdollistavan. Näissä kisoissa he ovat pääosassa – tähtiä, mestareita ja sankareita.

 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1487

 
   

 
Takaisin