Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

23.4.2015
Musa soi perjantaina Iisalmessa ja Helsingissä
 

Perjantaina 24.4.2015 järjestetään Savas-Rock Iisalmessa ja Tavikset stadikalla Helsingissä.

 

Savas-Rock Iisalmen Olvihallilla perjantaina 24.4.2015

Festari-illan pääesiintyjänä on Yö-yhtye. Lavalle nousevat myös Rutakko All*Stars ja Laura Voutilainen. Savas-Rock on avoinna kaikille täysi-ikäisille henkilöille. 

Iisalmessa rokataan Savas-Rockin merkeissä jo neljättä kertaa. Aiemmilla kerroilla tapahtuma suunnattiin ensisijaisesti kehitysvammaisille ja autismin kirjon aikuisille. Tänä vuonna tapahtumaan toivotaan entistä laajempaa osallistujakuntaa. Savas-Rockin tavoitteena on kaventaa kuilua erilaisten ihmisten välillä ja mahdollistaa erityisryhmille oikea festarikokemus. Tapahtuman järjestelyissä on kiinnitetty erityistä huomioita esteettömyyteen. Tapahtuman järjestää Savon Vammaisasuntosäätiön Iisalmen alueen toimintayksiköt.

Lisätietoja
http://www.savas.fi/fi/uutiset/savas-rock-iisalmessa/ 


Tavikset stadikalla -hyväntekeväisyystapahtuma 24.4.2015

Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry järjestää kehitysvammaisten kanssa yhteistyössä toteutetun hyväntekeväisyystapahtuman ”Tavikset Stadikalla” Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 24.4.2015 klo 13 alkaen.

Tapahtumassa esiintyvät kehitysvammaisten bändi Karviset Salon Perniöstä ja DJ Nakki sekä SalonVaijereiden bändi KPE. Stadionilla vierailevat myös TV:stä tutut toisenlaiset frendit ja halukkaille tapahtumaan osallistujille tarjotaan myös mahdollisuus esittää omaa ohjelmaa open stage -periaatteella.

Tapahtuma on ilmainen.

Tavikset stadikalla Helsingin Olympiastadion
24.4.2015  klo 13 – 16
Portit avautuvat klo 12.45  

Lisätietoja
https://www.facebook.com/events/1558566827758118/


Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1486

 

 
   

 
Takaisin