Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

14.4.2015
Henkilökohtainen apu tukee monia kehitysvammaisia ihmisiä
 

Henkilökohtainen apu on apua niissä asioissa, joita vaikeavammainen henkilö ei pysty tekemään vamman tai sairauden vuoksi.

Henkilökohtainen apu kuuluu myös kehitysvammaisille ihmisille. Henkilökohtaisen avun saaminen ei riipu diagnoosista eikä siitä, missä kunnassa asuu.


Kehitysvammaisten Palvelusäätiön
Henkilökohtaisen avun nettisivut uudistuneet

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö tuottaa tietoa ja materiaaleja henkilökohtaisesta avusta kehitysvammaisille ihmisille ja heidän läheisilleen sekä henkilökohtaisille avustajille. Teemme myös aktiivista yhteistyötä alan järjestötoimijoiden ja kuntien kanssa.

Internet-sivuiltamme http://www.kvps.fi/minulle/henkilokohtainen-apu  löytyy nyt entistä enemmän tietoa henkilökohtaisesta avusta sekä työvälineitä oman äänen kuulemiseen ja henkilökohtaisen avun hakemiseen.  

Sivujen kautta voi myös lähettää kokemuksia ja kertomuksia henkilökohtaisesta avusta. Toivomme kuulevamme kokemuksia niin henkilökohtaisen avun käyttäjiltä, avustajilta kuin kunnan vammaispalveluissa työskenteleviltäkin.

Sivuston kautta alueellisesta yhteistyöstä kiinnostuneet kunnat ja alueelliset toimijat voivat lähettää toiveita ja ajatuksia yhteistyöstä.

Kuulemme mielellämme palautetta sivujen sisällöstä ja toiveita henkilökohtaisen avun kehittämiseksi.


Lisätietoa
Petra Tiihonen
projektitoiminnan päällikkö
Henkilökohtaisen avun kehittäminen
petra.tiihonen@kvps.fi

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1478

 Henkilökohtaisen avun kortista on lisätietoa Palvelusäätiön sivulla.
   

 
Takaisin