Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

9.4.2015
Yhdistykset: Kysely KVPS Konsernin tulevaisuustyöskentelyyn liittyen
 

Hyvät Kehitysvammaisten Tukiliiton yhdistysten jäsenet,

Kehitysvammaisten Tukiliitto päätti Imatran liittokokouksessa vuonna 1988 ryhtyä rakentamaan palvelukotiverkostoa ja luomaan kotipalveluohjelmaa. Syynä oli tarve saada laadukkaita asuntoja ja palvelua kehitysvammaisille ihmisille, joihin omaiset voivat luottaa. Sekä luoda toimivia, laadukkaita lyhytaikaishoidon palveluita perheiden jaksamisen ja kotona tehtävän hoitotyön tueksi. Tukiliiton asettamassa perustehtävässä oli myös merkittävä palvelujärjestelmän kehittämisen vaatimus. Tukiliiton ja omaisten piirissä oli koettu merkittävä padottu kysyntä asunnoille sekä asumisen ja lyhytaikaishoidon palveluille.

Vuonna 1992 Tukiliitto päätti siirtää em. toiminnot perustamalleen Kehitysvammaisten Palvelusäätiölle.

Olemme muutaman kerran uudistaneet strategiaamme, mutta edelleen em. ohjelmat ja kehittäminen ovat säilyneet keskeisinä toiminnan tukijalkoina. Viimeisinä vuosina olemme olleet mukana vahvasti vaikuttamassa muiden vammaisjärjestöjen kanssa kehitysvammaisten ihmisten palveluiden järjestämisen tapaan hankintalakiin ja sote-järjestämislakiin liittyen.

Maailma ympärillämme on ollut ja tulee olemaan melkoisessa muutoksessa. Emme tiedä vielä tulevia sote-ratkaisuja, mutta vaalien jälkeen sitä viedään eteenpäin. Kansantalouden lasku ja julkisen talouden velkaantuminen eivät tee tilannetta helpommaksi.

Pyrimme tässä tilanteessa löytämään KVPS Konsernille toimintaa ja kasvua ohjaavaa punaista lankaa. Olemme käynnistäneet tätä varten laajan ja pitkäkestoisen tulevaisuustyön viime kesänä. Siihen osallistuvat Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja KVPS Tukena Oy:n luottamushenkilöt ja henkilökunta. Tätä tulevaisuustyötä varten pyydämme teitä vastaamaan oheiseen webropol-kyselyyn. Pääset  vastaamaan kyselyyn kopioimalla alla olevan linkin selaimen osoiteriville tai avaamalla linkin napsauttamalla hiirellä. Saamme sitä kautta informaatiota mihin asioihin meidän on tärkeätä tulevaisuudessa kiinnittää huomiota.

Linkki kyselyyn:
https://www.webropolsurveys.com/S/8E0C0AD85FEF39C1.par

Pyydämme vastauksia 20.4.2015 mennessä. Etukäteen vastauksistanne kiittäen !

 

Timo Rintala
puheenjohtaja
KVPS

Markku Virkamäki
toiminnanjohtaja
KVPS

Päivi Kari
toimitusjohtaja
KVPS Tukena Oy


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1475

 
   

 
Takaisin