Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

8.4.2015
Kettuki: Harri Blombergin kohtalon osumia Art Kaarisillassa
 

Art Kaarisillassa avautuu huhtikuun puolivälissä hämeenlinnalaisen Harri Blombergin yksityisnäyttely, jossa nähdään teoksia usean vuoden ajalta. Blomberg on Kettukin Vuoden taiteilija 2015.

Harrin tuotannossa on nähtävissä erilaisia hänelle tärkeitä teemoja, jotka halutaan tuoda esiin näyttelyssä. Harrin työskentelyssä on selkeästi eri kausia, joissa tietyt aiheet ovat pinnalla. Harri käsittelee teoksissaan esimerkiksi kohtaloa, kuolemaa ja sen jälkeistä elämää, kiusaamista ja itsensä puolustamista sekä ystävyyttä. Harri uskoo lujasti olevansa jonkun korkeamman voiman (Jumala, kohtalo) suojeluksessa, mutta kaipaa kiihkeästi myös ystävää täällä maan päällä.

Harrille tärkeä Risto Räppääjä toistuu useissa maalauksissa, esiintyen milloin Harrin puolustajana, milloin suojelijana.


Värien kaudet

Myös värillisesti Harrin maalauksissa on eri kausia: sininen, vihreä, vaalea ja tummasävyisten maalausten kaudet. Takautuva näyttely antaa mahdollisuuden tuoda esiin vaiheita Harrin työskentelystä ja parhaista töistä vuosien varrelta, tuoden samalla esiin Harrin persoonaa.

Näyttelyn teokset ovat pääsääntöisesti akryylimaalauksia kovalevylle tai kankaalle.

 

Missä piileksii kohtalon osumat?
15.4. – 3.5.2015
Galleria Art Kaarisilta
Sanomatalo, 1.krs
Elielinaukio 2, 00100 Helsinki

Kotisivu
www.artkaarisilta.fi


Sähköposti
art@kaarisilta.fi

AUKIOLOAJAT:
TI-PE klo 11-18
LA-SU klo 12-16
maanantaisin suljettu

Vapaa pääsy

 

Harri Blomberg on Kettukin Vuoden taiteilija 2015

Harri Blomberg (s. 1980) on Kettukin Vuoden taiteilija 2015. Hän on maalannut Kettukin kuvataidekurssilla vuodesta 2008 lähtien. Harri on opiskellut Perttulan erityisammattikoulussa 4 vuotta, josta taidepainotteisessa opetuksessa yhden vuoden. Harri on jo pitkään työskennellyt Työkeskus Viisarin kutomossa, jossa hän tekee pääasiassa kädentaitoja vaativia poppanoita.

Lisätiedot:
Päivi Lilja
Toiminnanjohtaja
Kettuki
paivi.lilja@kettuki.fi
p. 044 040 5107

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1473

Harri Blomberg: Suuri ihminen ottaa koko kansan puhutteluun.Harri Blomberg: HPKn nuori poikakaveri asettuu mun puolelle puolustamaan katsomaan ettei Kasperi tee mitään mulle.

 

 


   

 
Takaisin