Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

30.3.2015
Tapio ja Kaija Sunin muistorahaston avustukset haettavissa
 

Tapio ja Kaija Sunin muistorahasto julistaa perheiden haettaviksi avustukset niiden yhteiseen lomaan, vapaaseen ja virkistykseen. Muistorahasto voi myös ottaa vastaan lahjoituksia ja testamenttivaroja.

Kunniapuheenjohtajamme Tapio Sunin ja hänen vaimonsa Kaijan yhteisenä elämäntyönä oli toimia kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä hyväksi. Tapio oli Kehitysvammaisten Tukiliiton ja Palvelusäätiön kunniapuheenjohtaja ja Imatran Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n perustaja ja pitkäaikainen puheenjohtaja.

Kehitysvammaisten Tukiliitto, Kehitysvammaisten PalvelusäätiöKVPS Tukena Oy ja Imatran Seudun Kehitysvammaisten Tuki ovat perustaneet Tapio ja Kaija Sunin muistorahaston, johon ne kaikki ovat lahjoittaneet 3000 euroa.

Muistorahaston tarkoituksena on tukea Tapio ja Kaija Sunin hengessä perheiden jaksamista ja lapsuudenkodissa tehtävää hoitotyötä. Rahastosta jaetaan vuosittain avustuksia perheille. 

Rahaston tarkoituksenmukaisesta toiminnasta ja sen varojen käytöstä vastaa toimikunta, johon kuuluvat Kehitysvammaisten Palvelusäätön puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja, KVPS Tukena Oy:n toimitusjohtaja ja Imatran Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n puheenjohtaja, joka edustaa myös Kehitysvammaisten Tukiliittoa.

Toimikunta on päättänyt kokouksessaan 26.3.2015 ensimmäisestä perheille tarkoitetusta hakukierroksesta. Hakuaika on 25.5.2015 mennessä.

Avustusta haetaan jommalla kummalla lomakkeella:
Avustuksen hakulomake (pdf, jonka voi tulostaa, täyttää ja postittaa)
Avustuksen hakulomake, täytettävä 
(pdf, jonka voi ensin täyttää koneella esim. Explorer-selaimella, tulostaa ja postittaa)

Muistorahaston varoja kartutetaan mahdollisilla lisäsiirroilla sekä lahjoitus- ja testamenttivaroilla, joita rahasto ottaa mielellään vastaan.

Lahjoituksen muistorahastolle voi halutessaan tehdä oheiselle tilille:
Tilinumero FI 27 1146 3000 8713 65
Maksuviite 10647

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1469

 
   

 
Takaisin