Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

30.3.2015
Pilke Stay Up Late 7.5.2015 Tampereen Pakkahuoneella
 

Pilke – Stay Up Late

Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyysyksikön, Proakatemian osuuskuntien jäsenet järjestävät kehitysvammaisille suunnatun Pilke -tapahtuman. Viimeiset kolme vuotta tapahtuma on järjestetty Stay Up Late –teemaisena hyväntekeväisyyskonserttina. Stay Up Late on Iso-Britanniasta lähtöisin oleva tapahtuma, jonka tarkoituksena on tarjota kehitysvammaisille ja liikuntarajoitteisille mahdollisuus yhdenvertaiseen illanviettoon.  Tapahtuma järjestetään 7.5.2015 Tampereen Pakkahuoneella. Ovet avautuvat klo 17.30.

Tavoitteena on tuottaa elämyksellinen kokemus erityisesti kohderyhmälle, vaikka tapahtuma on kaikille avoin. Haluamme herättää keskustelua ja edistää kehitysvammaisten mahdollisuuksia illan viettoon musiikin parissa uusia ihmisiä tavaten. Lisäksi tavoittelemme tuhannen euron voittoa, jonka lahjoitamme Tampereen Kehitysvammaisten tuki ry:lle.

Tapahtuman projektiryhmä on koottu Proakatemian osuuskuntien jäsenistä. Ryhmään kuuluu yhdeksän liiketalouden sekä sosiaali- ja hyvinvointialan opiskelijaa.

Esiintyjinä tämän vuoden tapahtumassa ovat rap-artistit Raappana ja Aurora sekä Wimmart All Stars, joka tuo tapahtumaan kaksi eri esiintyjää. Tapahtuman juontajana toimii stand up koomikko Mikko Vaismaa. Oheistuotteina myymme arpoja ja T-paitoja. Pientä purtavaakin on mahdollisuus ostaa.

Liput tapahtumaan maksavat 15 € ennakkoon ja 20 € ovelta.  Avustajat ilmaiseksi.

Lisätietoa nettisivuiltamme:
http://www.pilketapahtuma.com/index.html

Seuraa myös Facebookpäivityksiämme:
https://www.facebook.com/pilke2015?fref=ts


Julisteita ja flyereitä on mahdollisuus saada ottamalla yhteyttä:

Elina Vettenranta
elina.vettenranta@gmail.com
   
040 568 0130


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1459

 
   

 
Takaisin