Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

4.3.2015
Kuhmo kutsuu kehitysvammaisten valtakunnalliseen kirkkopyhään
 

Kehitysvammaisten valtakunnallinen kirkkopyhä järjestetään Kuhmossa 19. - 20.9.2015.

Ohjelma koostuu lauantai-illan iltaohjelmasta, sunnuntain piispanmessusta klo 10 Kuhmon kirkossa sekä päiväjuhlasta Kuhmo-talossa klo 13.30. Kuhmon ortodoksisessa kirkossa on liturgia klo 10.

Juhlan teemana on ”Elämän värit”.

Mukana on mm. Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen, joka toimittaa piispanmessun.

Kaikki tapahtumapaikat ovat noin 400 metrin päässä toisistaan, joten niiden välin voi kulkea kävellen, mutta on myös mahdollisuus siirtyä autoilla.

Yöpymismahdollisuuksia on Kuhmossa noin 200 vuodepaikkaa (hotelli Kainuu ja Kalevala, seurakunnan leirikeskus Paloniemi) Lisäksi Sotkamossa 50 km päässä on runsaasti vuodepaikkoja.

Osallistumismaksu on 20 euroa (sis. lounas, täytekakkukahvit). Ruokailu tapahtuu Tuupalan koululla sekä seurakuntakeskuksessa.

Kuhmo-talon päiväjuhlan ohjelmassa on tervehdyspuheita ja musiikkia, jota esittää muun muassa Niilo Turunen ja Kumiankat -yhtye. Orkesti esittää myös kaikille avoimen konsertin Kuhmo-talossa lauantaina 19.9. klo 16. 

Ilmoittautuminen tapahtuu  Kuhmon seurakunnan sivuilla olevan linkin kautta:
www.kuhmonseurakunta.fi

Sivuilta löytyy myös linkki majoituksen varaamiseen. Kuhmossa yöpyvien ilmoittautuminen on 31.5. mennessä, mutta päiväkävijät ja muualla esim. Sotkamossa majoittuvat voivat ilmoittautua 1.9. asti.

Tervetuloa!

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1445

 
   

 
Takaisin