Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

25.2.2015
Opinnäytetyön tekijät kokoavat vanhempien kokemuksia terveydenhoitajilta saadusta tuesta
 

Opinnäytetyö tekeillä aiheesta ”Minulla on kehitysvammainen lapsi”- Vanhempien kokemuksia ja toiveita terveydenhoitajalta saadusta sosiaalisesta tuesta.” – kerro oma kokemuksesi.

Savonia -ammattikorkeakoulun terveydenhoitajaopiskelijat Anna Hartikainen ja Paula Kolari tekevät opinnäytetyötä aiheesta ”Minulla on kehitysvammainen lapsi”- Vanhempien kokemuksia ja toiveita terveydenhoitajalta saadusta sosiaalisesta tuesta.

Työn tarkoituksena on selvittää ja kartoittaa kyselylomakkeen avulla millaista sosiaalista tukea kehitysvammaisen lapsen vanhemmat ovat terveydenhoitajalta saaneet sekä millaista tukea he olisivat toivoneet saavansa.

Anna Hartikainen ja Paula Kolari kutsuvat nyt ihmisiä kertomaan omia kokemuksiaan. Tässä heidän saatesanojaan:

Arvoisa vastaanottaja,

Olemme terveydenhoitaja opiskelijoita Savonia – ammattikorkeakoulusta Kuopiosta. Teemme opinnäytetyötä yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliitto Ry:n kanssa. Työmme aihe on ”Minulla on kehitysvammainen lapsi”- Vanhempien kokemuksia ja toiveita terveydenhoitajalta saadusta sosiaalisesta tuesta.

Opinnäytetyömme tarkoituksena on selvittää ja kartoittaa kyselylomakkeen avulla millaista sosiaalista tukea kehitysvammaisen lapsen vanhemmat ovat terveydenhoitajalta saaneet sekä millaista tukea he olisivat toivoneet saavansa. Saadun tiedon pohjalta haluamme omalta osaltamme olla kehittämässä terveydenhoitajien osaamista kehitysvammaisen lapsen vanhempien kohtaamisessa ja tukemisessa tulevaisuudessa.

Aineiston kerääminen tapahtuu verkkokyselyn avulla. Pääset vastaamaan kyselyymme tämän linkin avulla:
https://fi.surveymonkey.com/s/QWHHZKY

Vastaamisaikaa kyselyymme on 9.3.2015 saakka. Kumpikin vanhempi saa vastata kyselyyn erikseen ja itselleen sopivana ajankohtana. Kyselyyn vastaaminen on täysin vapaaehtoista, mutta vastauksesi merkitsee meille paljon.

Tutkimustuloksia käsitellään nimettöminä ja ehdottoman luottamuksellisesti. Kenenkään vastaajan tiedot eivät paljastu tutkimustuloksista.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä vastaamme mielellämme niihin.

Ystävällisin Terveisin,

Terveydenhoitajaopiskelijat

Anna Hartikainen
Anna.M.Hartikainen@edu.savonia.fi
p. 040 5294591

Paula Kolari
Paula.A.Kolari@edu.savonia.fi
p. 040 7575680

 

Ohjaava opettaja
lehtori Sari Aalto
Sari.Aalto@savonia.fi


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1434

 
   

 
Takaisin