Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

4.2.2015
"Tavikset stadikalla" kutsuu hyväntekeväisyystapahtumaan
 

Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry järjestää kehitysvammaisten kanssa yhteistyössä toteutetun hyväntekeväisyystapahtuman ”Tavikset Stadikalla” Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 24.4.2015 klo 14 alkaen.

 

Lisätietoa sivulla:
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1457

 

Tapahtumassa esiintyvät kehitysvammaisten bändi Karviset Salon Perniöstä ja DJ Nakki sekä SalonVaijereiden bändi KPE. Stadionilla vierailevat myös TV:stä tutut toisenlaiset frendit ja halukkaille tapahtumaan osallistujille tarjotaan myös mahdollisuus esittää omaa ohjelmaa open stage -periaatteella.

Stadionin portit avautuvat klo 12 ja ohjelmaa on klo 14 – 16. Tapahtuma on ilmainen.

 

Salon Vaijerit järjestää tapahtumia

Salon Vaijerit ry on pyrkinyt järjestämään jo vuodesta 2011 alkaen ainutkertaisia tapahtumia – niin tekijöille kuin yleisölle. Salon halki on seilattu soitellen, Nokian hallintorakennuksen katolla on järjestetty konsertti, Santa Parkissa on esiinnytty ja viety salolaisnuorten terveiset Joulupukille. Eduskuntatalolla on luovutettu jokaiselle kansanedustajalle cd, jolla pyrittiin herättämään huomiota nuorisotyön tärkeyteen.

Vuodesta 2014 alkaen Salon Vaijerit ry on tehnyt omaehtoista,  yleishyödyllistä, pienen budjetin hyväntekeväisyystyötä kehitysvammaisille ja yhteistyössä kehitysvammaisten kanssa. Nyt on aika järjestää toisenlainen hyväntekeväisyystapahtuma kehitysvammaisille Helsingin Olympiastadionilla: Tavikset stadikalla!

Lisätietoja tapahtumasta:
Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry
Jorma Nurminen, pj  +358 40 850 2545 
jorma.nurminen@vaijerit.com

 

 
   

 
Takaisin