Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

23.1.2015
VAU: Special Olympics -karnevaalit toukokuussa Lohjalla
 

VAU ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät Special Olympics -karnevaalit 8. – 9. toukokuuta 2015 Lohjan Kisakalliossa (Kisakalliontie 284). Karnevaalit ovat käynnissä molempina päivinä klo 11 – 15. Tapahtuma on avoin kaikille kehitysvammaisille liikkujille.

Karnevaaleissa voi kokeilla lukuisia eri lajeja: koripalloa, salibandya, mölkkyä, frisbeegolfia, petankkia, boccea, tennistä, sulkapalloa, kirkkovenesoutua, melontaa, curlingia…

Paikan päällä voi osallistua myös tasapainoa ja motorisia taitoja kehittävälle radalle sekä tutustua Special Olympics -kisatunnelmaan juoksukilpailussa, jossa jaossa on oikeat Special Olympics -mitalit.

Karnevaalit on kaikkien kehitysvammaisten henkilöiden yhteinen tapahtuma. Se sopii niin kokemattomille liikkujille kuin pitkään urheilun parissa olleille.

Molempina päivinä on mahdollisuus kokeilla kaikkia tarjolla olevia lajeja. Ruokailla voi klo 12 – 14 omaan tahtiin lajikokeilujen lomassa.

Osallistumismaksu
päivähinta 20 euroa/hlö, sisältää lounaan. Hinta majoittumisen kanssa (1 yö) 95 euroa/hlö, sisältää täysihoidon.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
Kisakallion Urheiluopisto
Virpi Palmén
puh. 040 455 2852
virpi.palmen@kisakallio.fi

Huom! Special Olympics -karnevaalien yhteydessä järjestetään Special Olympics -valmennusleiri, johon voi tulla eri lajien urheilijoita. Leiri sisältää ravinto- ja valmennustietoutta sekä käytännön harjoittelumalleja. Leirillä toimitaan itsenäisesti leirivalmentajien ohjauksessa. Leiri on omakustanteinen.

Lisätiedot leiristä:
Elina Ahtiainen
puh. 045 139 7373
elina.ahtiainen@vammaisurheilu.fi

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on 
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1405


Kuva: VAU ry / Lauri Jaakkola.

   

 
Takaisin