Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

8.6.2016
VAU:n ja Tukilinjan Startti-stipendi auttaa harrastajia ja yhdistyksiä liikkeelle
 

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n ja Tukilinja-lehden Startti-stipendijärjestelmä tukee matalan kynnyksen vammaisurheilu- ja -liikuntatoimintaa.

Startti tukee taloudellisesti niin yksittäisten harrastajien kuin yhdistysten ja seurojen vammaisurheilu- ja liikuntatoiminnan alkuvaihetta. Haku on kahdesti vuodessa, helmikuun loppuun ja lokakuun loppuun mennessä.

Yksilöhakijoina Startti-stipendiä voivat hakea omassa urheilulajissaan alkutaipaleella olevat mutta harrastuksessaan tavoitteelliset vammaiset ja erityistä tukea tarvitsevat liikunnan harrastajat ja urheilijat iästä riippumatta. Yksilöhakija voi saada maksimissaan 500 euron stipendin.

Hakijoina voivat olla myös sellaiset seurat ja yhdistykset, joissa järjestetään vammaisurheilu- tai -liikuntatoimintaa tai joissa suunnitellaan tällaisen toiminnan aloittamista. Yhteisöhakija voi saada maksimissaan 1 000 euron stipendin. Muun muassa Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry kuuluu tuen saajiin, se sai keväällä stipendin vaikeavammaisten keilailukurssin kustannuksiin.

Lisätietoja Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n sivulla
www.vammaisurheilu.fi

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on 
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1397


Janne Savolainen kuljettaa palloa. Kuva VAU / Nina Jakonen.

   

 
Takaisin