Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

12.12.2014
Kataja Basket jälleen hyvällä asialla poikakalenterin avulla
 

Joensuulainen Kataja Basket toteuttaa viimevuotiseen tapaan hyväntekeväisyyskalenterin. Edustusjoukkueen pelaajat ovat riisuutuneet yläosattomiin ja pelaajista on kuvattu poikakalenteri vuodelle 2015.
 
Kalenterin myyntituotot ohjataan tällä kertaa Kehitysvammaisten tukiliiton toimintaan. Lahjoituskohteen joukkue päätti itse. Idean kohteesta esitteli sentteri Tommi Huolila.
 
- Pikkusiskollani Essillä on Downin syndrooma. Kehitysvammaisen lapsen syntyminen perheeseen tuo muutoksen. Tiedän omakohtaisesti miten paljon uusi tilanne vaatii vanhemmilta ja että vanhemmille ulkopuolinen tuki ja vertaisryhmä on arkea auttava ja keventävä asia. Meidän perheemme on saanut tukea ja hyötynyt siitä. Siksi tämä projekti on minulle tärkeä asia, Huolila kertoo lahjoituskohteen valinnasta.
 
Kalenterin hinta on 15 euroa ja myyntitulo ohjataan kokonaisuudessaan Kehitysvammaisten tukiliitolle.
 
Kalenteria voi tilata lähettämällä yhteystiedot (nimi, osoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelin/sähköpostiosoite) osoitteeseen koripallo@joensuunkataja.fi otsikolla "Kalenteri 2015".
 
- Hienoa että joukkue lähti mukaan tähän projektiin. Toivottavasti myös fanit kokevat asian tärkeäksi ja tukevat toimintaa ostamalla kalenterin, toivoo Huolila.
 
Kalenterin kuvat on ottanut Vesa Kuukka (Kuvanmaailma) ja kalenterin suunnittelusta on vastannut Mainostoimisto Fabrik.

Kehitysvammaisten Tukiliitto kiittää lämpimästi Kataja Basket -joukkuetta ja yhteistyökumppaneita!

 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1378

 

   

 
Takaisin