Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

25.11.2014
Liittohallituksen kokous 31.10. - 1.11.2014
 

Tämä on tiedote Kehitysvammaisten Tukiliiton liittohallituksen päätöksistä. Tiedote sisältää kaikki päätökset, jotka voidaan julkaista, sekä kokouksen ilmoitusasioita.

 

Liittohallituksen kokous 5/2014
31.10. - 1.11. Tampereella

Liittohallitus myönsi Kultatulppaani-tunnustusmerkin jäsenyhdistyksen hakemuksen perusteella.

Merkittiin tiedoksi käytännön asioita valmistautumisesta joulukuiseen liittohallituksen työpajaan järjestöuudistuksesta.

Liittohallitus päätti hakea Kehitysvammaisten Tukiliitolle rahankeräyslupaa kahdeksi vuodeksi ajalle 1.4.2015 - 31.3.2017.

Hallitus päätti avainhenkilöiden velvoitteesta antaa sisäisesti sidonnaisuusilmoitukset. Kaikkien liittohallituksen jäsenten, varajäsenten ja johtoryhmän jäsenten on annettava sidonnaisuusilmoitus vuosittain. Tällä halutaan edistää hyvää hallintoa ja luottamusta Tukiliiton toimintaan.

Liittohallitus teki pienen tarkistuksen Reino, Leena ja Kerttu Pärnäsen rahaston sääntöihin.

Liittohallitus päätti, että Tukiliitto varautuu lahjoittamaan 3.000 euroa perustettavaan Tapio ja Kaija Sunin nimeä kantavaan rahastoon.  Rahaston on tarkoitus tukea perheiden jaksamista ja lapsuudenkodissa tehtävää hoitotyötä.

Toiminnanjohtaja esitteli Tukiliiton nykyisen toiminnan painopisteitä pohjaksi vuoden 2016 toimintasuunnitelman valmisteluprosessiin.

Päätettiin, että Nordea Private Bankingissa olevasta Jenny ja Antti Kuusiston rahastoon kuuluvasta kahdesta sijoitussalkusta suurin osa siirretään hoidettavaksi uuteen Capital Corporate -valtakirjasalkkuun. Päätettiin sijoitusprofiiliksi Kasvu.

 

Kokouksessa käsiteltiin myös ilmoitusasioita:

- Yhteisten Tukipalveluiden budjetti 2015

- Jyrki Pinomaa ja Rauno Rantaniemi kohtasivat työntekijöitä henkilöstötilaisuudessa perjantaina 31.10.

- Kehitysvamma-alan asumisen neuvottelukunta sopinut tapaamisen peruspalveluministerin ja asuntoministerin kanssa 14.11. Aiemmin tavattu mm. Kuntaliittoa ja Suomen Yrittäjiä yhdessä Vammaisfoorumin kanssa.

- Palvelusäätiössä on alkamassa uuden strategian laadinta.

- Etelä-Suomen aluekoordinaattorina aloittaa Pirkko Sassi.

 

Tiedotteen laati ja lisää tietoa antaa
Tukiliiton toiminnanjohtaja
Risto Burman, puh. 020 7718 201,
risto.burman@kvtl.fi

 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1356


   

 
Takaisin