Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

3.12.2014
Vapaaehtoisten päivä: Anna kasvot vapaaehtoistyölle
 

Jokainen päivä on vapaaehtoisten päivä! Joulukuussa  vapaaehtoiset ja vapaaehtoistyö ovat kuitenkin erityisessä valokeilassa, kun Suomessa vietetään Kansainvälistä Vapaaehtoisten päivää. Päivän suojelija on Tasavallan presidentti Sauli Niinistö.


Vain aito peukku auttaa!

Sosiaalisessa mediassa liikkuu paljon viestejä erilaisten hyvien asioiden puolesta. Ihmiset tykkäävät ja kommentoivat niitä mielellään, jakavatkin.

Vapaaehtoisten päivän digikampanjassa haluamme haastaa ottamaan vähän isomman askeleen ja oikeasti tekemään asialle jotakin, osallistumaan vapaaehtoiseksi. Jokainen voi osallistua omien mahdollisuuksiensa mukaan.

 

Astu rohkeasti esiin, vapaaehtoinen

Kannustamme Facebook-tykkäämisen sijaan suomalaisia aitoon vapaaehtoistoimintaan. Rohkaisemme siihen esimerkkien voimalla eli nostamalla esiin vapaaehtoistoimijoita
Vapaaehtoisten päivän Facebook-sivulla

Ohjeet sivulla:
https://www.toimintasuomi.fi/kampanja/vapaaehtoistenpaiva

Twitterissä voit jakaa ajatuksiasi vapaaehtoistoiminnasta hashtageilla
#vapaaehtoistenpaiva,
#vapaaehtoistoiminta ja
#volunteerday.


Kampanjan järjestäjät

Vapaaehtoisten päivän kampanjan toteuttavat tänä vuonna Kansalaisareena ry verkostoineen yhteistyössä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n, Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio VALO:n, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssin ja Metsähallituksen luontopalveluiden kanssa.


Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1347Vekkarin Satu, Mia ja Jan ovat mukana vapaaehtoistoiminnassa.
   

 
Takaisin