Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

10.11.2014
Ratifioikaa YK:n vammaissopimus! -tapahtuma 3.12.2014
 

Kansainvälisen vammaistenpäivän tapahtuma
keskiviikkona 3.12.2014 klo 12 – 16
Nuorten toimintakeskus Happi
(Sörnäisten rantatie 31, Helsinki)

Järjestäjä Valtakunnallinen vammaisneuvosto

Vammaissektori on odottanut jo lähes kahdeksan vuotta, että YK:n vammaisten henkilöiden oikeuksia koskeva yleissopimus ratifioitaisiin.

Haluamme toivottaa teidät tervetulleiksi VANE:n järjestämään kulttuuripainotteiseen tilaisuuteen teemalla: Ratifioikaa YK:n vammaissopimus! Tilaisuudessa esiintyvät vammaiset kulttuurin ja taiteen tuottajat viestittävät omalla esityksellään YK-sopimuksen ratifioinnin tärkeyttä.  Ennakkoon tilattujen esiintyjien lomassa myös paikalle tulevat ihmiset voivat halutessaan käyttää lyhyen puheenvuoron vammaisten oikeuksista.

Tapahtuman juontaa Sari Salovaara. Ohjelmassa runoja, musiikkia, stand up -komiikkaa. Myös Vammaisten ihmisten elämä Suomessa -elämänkertakirjoituskilpailun kirjoituksia esitellään. Esiintymässä mm Resonaari, Jenni-Juulia Wallinheimo-Heimonen, Tuomas Tuure, Jari Naakka ja Heikki Raine.

Paikalla on myös lakimies Henrik Gustafsson, joka vastaa vammaisten ihmisten oikeuksia koskeviin kysymyksiin, joita kuka tahansa voi hänelle esittää. Tilaisuus on vapaamuotoinen eikä siihen tarvitse ilmoittautua.

 Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1337

 
   

 
Takaisin