Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

23.10.2014
Me Itse: Kehitysvammaisten työelämä puhuttaa viikonloppuna Jyväskylässä
 

Me Itse tiedämme! Kehitysvammaisten ihmisten valtakunnalliset neuvottelupäivät vaikuttamisesta järjestetään 25. - 26.10.2014 Jyväskylässä. Paikalle on tulossa 90 osallistujaa eri puolilta Suomea.

Lauantaina päiville saapuu vammaistutkimuksen professori Simo Vehmas, Helsingin yliopistosta. Keskustelun aiheena on muun muassa kehitysvammaisten ihmisten työllisyys.  Arvioiden mukaan reilulla 3000 koulutetulla kehitysvammaisella ihmisellä olisi työkykyä ja tahtoa tehdä palkkatyötä, mutta vain noin kymmenesosa heistä on saanut työsopimussuhteista työtä.

Lauantaina iltapäivällä ja sunnuntaina osallistujat kertovat itse vaikuttamisen keinoista ja siitä, miten voi itse vaikuttaa päätöksentekoon kotipaikkakunnilla. Valtakunnallisen kansalaisjärjestön henkilöjäsenet toimivat paikallisissa alajaoksissa, joita on noin 30 paikkakunnalla.

Lisätietoja:
Sirkka Nikulainen
Käsikynkkä-projekti / Me Itse ry
050 465 4656
sirkka.nikulainen@meitse.fi

 

 

Me Itse ry ja sen alajaokset

Me Itse ry on kehitysvammaisten oma valtakunnallinen kansalaisjärjestö. Yhdistyksessä me itse päätämme yhdistyksen tavoitteista ja toiminnasta. Yhdistys on vaikuttanut kehitysvammaisten ihmisten elämään jo 15 vuotta. Me Itsellä on jo 1060 henkilöjäsentä eri puolilla Suomea. Tutustu meihin osoitteessa:
www.meitse.fi

 

Lisätietoa yhdistyksen alajaoksista:
http://www.kvtl.fi/fi/me-itse/etusivu/alajaokset/Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on

http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1331Me Itse -yhdistyksen pj Olavi Hietaharju ja professori Simo Vehmas tapasivat keväällä 2014. Tapaamisesta voi lukea lisää Leija-lehdestä 2/2014. Kuva JT.
   

 
Takaisin