Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

20.10.2014
Tukiliitto mukana Neuvolapäivillä
 

Valtakunnalliset Neuvolapäivät järjestetään 21. - 22.10.2014 Helsingissä Hotelli Paasitornissa. Päivien teemana on ”Neuvolatoiminta ajan hermolla”. Tukiliitto on jälleen kerran mukana Neuvolapäivillä.

- Neuvolapäivät ovat ainutlaatuinen tapa tavoittaa äitiys- ja lastenneuvoloiden työntekijöitä, kertoo Pia Mölsä, Äiti ei pysy kärryillä -projektin projektipäällikkö.

Tukiliitolla on kaksi osastoa, joilla jaetaan tietoa kehitysvammaisuudesta ja ensitiedosta. Neuvolatyöntekijät saavat tietoa myös perheistä, joissa vanhemmalla on kehitysvamma tai laaja-alainen oppimisvaikeus.

- Tukiliiton uusi Vauvahaaveita?-selkoesite on jo nyt saanut positiivista palautetta. Uskon, että neuvoloiden perhesuunnittelua tekeville työntekijöille ja heidän asiakkailleen on esitteestä hyötyä, Pia Mölsä sanoo.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) järjestää vuosittain yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön kanssa Valtakunnalliset Neuvolapäivät. Neuvolapäivillä on ollut vuosittain noin 600 - 700 osallistujaa. Päivien tarkoituksena on koota yhteen ammattilaiset monialaisesti sekä käsitellä ajankohtaisia neuvolatyöhön liittyviä aiheita kyseisen vuoden teeman mukaisesti.


Lisätietoja
Äiti ei pysy kärryillä -projektista (RAY 2010 - 2014) on sivulla
http://www.kvtl.fi/fi/ammattisivut/projektit/aiti-ei-pysy-karryilla/Teksti JT

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1328Vauvahaaveita?-esitettä voi tilata tutusta osoitteesta
tilaukset@kvtl.fi

Esitteen voi ladata sivulta
aiti-ei-pysy-karryilla

   

 
Takaisin