Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

15.10.2014
Keskusteluilta harvinaisille Tampereella
 

 

Tervetuloa keskusteluiltaan Tampereelle KESKIVIIKKONA 22.10.2014 KLO 17.30 - 19.30.

Keskusteluilta on tarkoitettu henkilöille, joilla on harvinainen sairaus tai vamma. Ilta järjestetään Monitoimi­talo 13:ssa, Wivi Lönn -salissa, 4. kerroksessa. Osoite: Satakunnankatu 13, 33100 Tampere (sisäänkäynti Pellavatehtaankadulta). 

Tule jakamaan kuulumisia ja keskustelemaan harvinaisten toiveista ja toiminnasta Tampereen seudulla. Tavoitteena on kuulla erityisesti niiden toiveita, jotka eivät ole vielä mukana yhdistysten tai järjestöjen toiminnassa, mutta muutkin asiasta kiinnos­tuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. 

Keskusteluillassa on lisäksi tietoa Harvinaiset-verkoston ja järjestöjen harvinaistoiminnasta Suomessa ja ajankohtaisista harvinaisasioista, kuten harvinaisten sairauksien kansallises­ta ohjelmasta.

Tapahtuma on maksuton. Tarjolla kahvit ja teet sekä suolaista ja makeaa kahvileipää. Tila on esteetön ja siellä on inva-wc. Läheinen tai avustaja voi tulla mukaan. Mukaan mah­tuu 40 ensiksi ilmoittautunutta. 

Paikalla ovat Harvinaiset-verkoston verkkosuunnittelija Lauri Kervinen ja verkoston yhden jäsenyhteisön edustaja, ts. suunnittelija Riikka Manninen Kehitysvammaisten Tukiliitosta.

llmoittaudu sähköpostitse tai puhelimitse to 16.10. mennessä. Mainitse myös mahdollinen erityisruokavaliosi, käytätkö liikkumiseen apuvälineitä ja muut asiat jotka järjestäjän on hyvä huomioida. Voit myös ilmoittaa yhdistyksen tai ryhmän, johon kuulut.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Lauri Kervinen,
puh. 040 823 8892
Sähköposti:
lauri.kervinen@harvinaiset.fi


Harvinaiset-verkosto kokoaa tietoa, välittää vertaistukea ja vaikuttaa harvinaisryhmiin kuuluvien hyväksi. Järjestämme vuonna 2014 verkostoitumis- ja infotilai­suuksia eri puolilla Suomea. Lisätietoa:
www.harvinaiset.fi

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1324

 
   

 
Takaisin