Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

3.10.2014
Kehitysvammaisten Palvelusäätiön koulutuksia ja seminaareja
 

KVPSn elämänmuutostoiminnassa tapahtuu!

Syksyn aikana järjestämme jälleen monta mielenkiintoista tapahtumaa, koulutusta ja seminaaria eri puolilla Suomea.Muuttovalmennuksen työntekijäkoulutus
alkaa 30.10.2014 Tampereella, ilmoittautumaan pääsee vielä!

Muuttovalmennuksen työntekijäkoulutus antaa ideoita, vahvistusta, verkostoja ja osaamisen syventämistä muutoksen tukeen.

Koulutukseen kuuluu kuusi koulutuspäivää Tampereella. Välitehtävät liittyvät oman työn ja työotteen kehittämiseen niin päämiehen, läheisten kuin työntekijöiden näkökulmista. Koulutuksen hinta on 700 euroa sisältäen kahvit ja lounaat.

 

Tienviittoja tulevaisuuteen -ikäperheseminaari
4.11.2014, Lappeenranta

Seminaari perheille, joissa kehitysvammainen perheenjäsen asuu ikääntyvien vanhempiensa kanssa, lähityöntekijöille sekä kaikille niille, jotka tukevat kehitysvammaista nuorta tai aikuista kohti aikuisuutta.

 

Askeleita aikuisuuteen -seminaari
28.11.2014, Tampere

Askeleita aikuisuuteen -seminaarissa pysähdytään hetkeksi aikuisuuden äärelle. Seminaarissa pysähdytään hetkeksi pohtimaan ja tarkastelemaan yhdessä hyvän läheisyhteistyön merkitystä, kuullaan arjen selviytymistarinoita sekä koetaan positiivisen elämänasenteen merkitys ja tietysti nauretaan yhdessä!

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tapahtumistamme löydät nettisivuiltamme
http://www.kvps.fi/tapahtumat

 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1311

 

 

   

 
Takaisin