Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

31.10.2014
Kokemuksen ja kumppanuuden voimalla -seminaari Tampereella 4.12.2014
 

Kuuluvatko palvelujen käyttäjien näkemykset palveluja suunniteltaessa ja niitä järjestettäessä? Miten varmistetaan, että ihmisten itsensä näkemykset ja kokemukset ohjaavat meitä oikeaan suuntaan - etenkin nyt, kun käynnissä on mittava palvelujen rakennemuutos?

 

Kokemuksen ja kumppanuuden
voimalla -seminaari Tampereella 4.12.2014

Tule kuulemaan kehitysvammaisten ihmisten ja heidän läheistensä kertomuksia omasta elämästään, kokemuksia käyttämistään palveluista sekä vaikuttamistyöstä. Tarkastelussa ovat niin palvelujen suunnittelu kuin käytännön toteutuskin, vertaistoiminnan monet mahdollisuudet sekä tutkimuskumppanuus vammaisten ihmisten kanssa.

Seminaarissa kuullaan myös Helsingin yliopiston sosiaalityön lehtori Ann-Marie Lindqvistiä, joka on toiminut sosiaalityöntekijänä Kårkulla kuntayhtymässä sekä viime vuodet tutkija-sosiaalityöntekijänä Matilda Wrede instituutissa. Lindqvistin syyskuussa julkaistava väitöskirja käsittelee kehitysvammaisten ihmisten kansalaisuutta ja osallisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu kehitysvammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen, vammaispalvelujen työntekijöille, palvelujen suunnittelijoille ja kehittäjille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Paikka

Scandic City - hotelli Tampere (os. Hämeenkatu 1, rautatieasemaa vastapäätä)

Hinta

25e (sis. aamu– ja iltapäivä-kahvit sekä lounaan)

Tapahtumasta lisätietoja sivulla:
http://www.kvps.fi/tapahtumat

 

Ilmoittaudu mukaan 17.11.2014 mennessä osoitteessa
http://bit.ly/Y92I9j

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kehitysvammaliiton Onnistuneita valintoja, Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Yksi naapureista sekä Kehitysvammaisten Tukiliiton Vaikuttava vertaistoiminta -hankkeet. Hankkeet ovat osa kehitysvamma-alan järjestöjen hankeallianssia, joka on kehittämistyöllään tukenut kehitysvammaisten asumisohjelman (KEHAS) toteutusta.

Tietoa seminaareista saa mieluusti välittää kaikille aihepiireistä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1310

 
   

 
Takaisin