Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

27.8.2014
Pieni ele kutsuu taas paikallisyhdistykset vaalikeräykseen
 

Menestyksekkään EU-vaalikeräyksen jälkeen Pieni ele kokoaa parhaillaan huhtikuun 2015 eduskuntavaaleja varten.  Pieni ele -järjestöjen paikallisyhdistykset ovat erittäin tervetulleita mukaan keräykseen! Yhdistysten ilmoittautumisaika on 25.8. - 2.10.2014.

Lue lisätietoja keräyskutsusta ja ilmoittautumislomakkeesta, jotka löytyvät sivulta:
www.pieniele.fi/ilmoittautuminen2015/ 

Sitä ennen juhli Pieni ele- keräystoimiston kanssa katsomalla video osoitteessa:
bit.ly/miljoonajuhlat

Uuteen keräykseen lähdetään hyvistä asetelmista, sillä EU-vaalien 2014 keräys onnistui todella komeasti. Keräystuotto kasvoi yli kolmanneksella edellisiin EU-vaaleihin verrattuna ja nousi ensimmäistä kertaa EU-vaaleissa yli miljoonan euron. Kiitos kaikille keräystyöhön osallistuneille ja jokaiselle lahjoittajalle!

Kuluneena keväänä keräys sai paljon näkyvyyttä ja on entistä paremmin ihmisten muistissa. Nyt tavoite on nostaa myös eduskuntavaalit uudelle miljoonaluvulle, yli kahden miljoonan euron. Tervetuloa ennätysjahtiin!

Keräykseen voivat osallistua vain seuraavien 18 järjestön paikallisyhdistykset, joille on haettu keräyslupa: 

Allergia- ja Astmaliitto, Epilepsialiitto, Förbundet De Utvecklingsstördas Väl, Hengitysliitto, Invalidiliitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Kehitysvammaliitto, Kuuloliitto, Kuurojen Liitto, Mielenterveyden keskusliitto, Munuais- ja maksaliitto, Näkövammaisten Keskusliitto, Psoriasisliitto, Sotainvalidien Veljesliitto, Diabetesliitto, MS-liitto, Reumaliitto ja Sydänliitto.

Ilmoittautuminen päättyy 2.10.2014

 

Aikataulu

- Ilmoittautuneiden lista ja kokousohjeet lähetetään kuntakokouksen koollekutsujille 15.10.2014 mennessä.
- Ensimmäinen kuntakokous, kunnan keräysvastaavan valinta ja keräysmateriaalin tilaaminen 24.11.2014 mennessä
- Keräyspäivämäärät: ennakkoäänestys 8.-14.4.2015 ja vaalipäivä 19.4.2015


Työnjako ja tuotonjako

Tuttuun tapaan lipaskeräys onnistuu keskusjärjestöjen ja paikal­lisyhdistysten yhteistyöllä. Järjestöjä edustava keräystoimikunta ja Pieni ele -toimisto huolehtivat keräysluvan saannista, keräyksen valtakunnallisista järjestelyistä ja materiaali-, pankki- ja yleisistä markkinointikuluista. Kenttäväki puolestaan hoitaa lipasvartioinnin. 

Puolet lipaskeräyksen tuotosta jää kuntaan, ja keräykseen osallistuneet yhdistykset jakavat sen keskenään tehtyjen työtuntien mukaisesti. Toinen puolikas tilitetään keräystoimikunnalle, joka keräyskulujen maksamisen jäl­keen jakaa summan mukana oleville järjestöille.   

Jos Sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä Pieni ele -keräystoimistoon, Elina Rantaan, puh. 0400 887114 tai sähköposti elina.ranta@pieniele.fi.

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on 
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1282

 

   

 
Takaisin