Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

27.8.2014
Tukiliitto etsii aluekoordinaattoria eteläiseen Suomeen
 

 

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme

ALUEKOORDINAATTORIA

Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelle. Aluetoimisto sijaitsee pääkaupunkiseudulla. 

Aluekoordinaattorit toimivat jäsenyhdistystemme ja paikallisten yhteistyökumppaneittemme lähimpinä kontakteina. Odotamme sinulta vapaaehtoistoiminnan tuntemusta ja valmiuksia kehittää kansalaistoiminnan uusia muotoja yhdessä yhdistystoimijoiden kanssa. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, joustavaa ja itsenäistä työotetta sekä matkustusvalmiutta. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössä. Palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava aluekoordinaattori Ritva Still, puh. 0207 718 254. Soittoajat: perjantaina 5.9. klo 9-12 ja tiistaina 9.9. klo 9-12. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi heti ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV ilman todistusjäljennöksiä viimeistään 15.9.2014 ”Aluekoordinaattori”-tunnuksella osoitteeseen ritva.still@kvtl.fi. Haastattelut pidämme torstaina 25.9.2014 nykyisessä aluetoimistossamme Kumpulantie 1 A (6. krs), 00520 Helsinki.

 

Kehitysvammaisten Tukiliitto on vuonna 1961 perustettu kansalaisjärjestö, jonka toiminta perustuu kansalaisaktivismiin ja yhdistystoimintaan. Jäsenistö muodostuu paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista yhdistyksistä.  Yhdistysten jäseninä on yli 17 000 ihmistä; kehitysvammaisia henkilöitä, omaisia, läheisiä, alan työntekijöitä ja kehitysvammaisten ihmisten hyvää elämää tavoittelevia kansalaisia. 

Tukiliiton tavoitteena on maailma, jossa YK:n ihmisoikeussopimuksissa määritellyt oikeudet ja yhteiskunnallinen osallisuus toteutuvat myös kehitysvammaiselle ihmiselle. Vahvana yhteiskunnallisena toimijana järjestö vaikuttaa lainsäädäntöön, palvelujärjestelmään ja asenteisiin, jotta perheet saavat tarvitsemansa tuen. Liiton tehtäviä ovat tiedon ja kokemusten kerääminen ja jakaminen, neuvominen, kouluttaminen sekä yhdistystoiminnan tukeminen. 

Raha-automaattiyhdistyksen tukemasta aluetoiminnastamme voit lukea lisää http://www.kvtl.fi/fi/paikallinen-toiminta/liiton-aluetyo/

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on 
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1281

 

   

 
Takaisin