Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

11.7.2014
Uusi Tukiviesti vaatii ja vaalii hyvää terveyttä
 

Tukiviesti 3/2014 on ilmestynyt. Terveysteemanumerossa pohditaan kehitysvammaisten ihmisten terveyteen liittyviä kysymyksiä. Miksi kehitysvammaisen ihmisen on usein niin vaikea saada yhdenvertaista perusterveydenhuoltoa? Miksi lääkärit ja muut ammattilaiset eivät tunnista terveysongelmia kehitysvammadiagnoosin takaa?

Käsittelemme myös lääkitykseen liittyviä kysymyksiä, jotka huolestuttavat monia kehitysvammaisten ihmisten läheisiä. Muita lehden aiheita ovat muun muassa seksuaaliterveys, diagnoosien tulkinnanvaraisuus, hammashoito sekä liikunnan vaikutus fyysiseen ja henkiseen terveyteen.

Lehti tutustuttaa lukijansa myös Vuoden tulppaani 2014 -tunnustuspalkinnon saajaan, Mervi Savoon. Viime vuonna Mervi Savo järjesti Yimby-juoksutapahtuman, joka saavutti suuren suosion – ja otti erävoiton Espoon Riilahdessa heräilleestä nimby-ilmiöstä. Elokuussa juostaan ja kävellään taas, ja Mervi Savo kutsuu kaikki mukaan.


Tukiviestin selkoaukeama esittelee teemasivujen tärkeimmät asiat selkokielellä. Tulevaa kehitystyötä varten kannattaa antaa palautetta uudesta palstasta ja muusta Tukiviestin sisällöstä: viestinta@kvtl.fi.


Lehden näköisversiota voi selailla issuu-palvelussa:
issuu.com/merjakvtl/docs/tukiviesti_314_issuu

 

 

 
   

 
Takaisin