Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

26.5.2014
Tukiliiton uusi puheenjohtaja on Rauno Rantaniemi Rovaniemeltä
 

Kehitysvammaisten Tukiliiton seuraava puheenjohtaja on Rauno Rantaniemi Rovaniemen Oikaraisilta (yläkuva). Tuleva puheenjohtaja valittiin Tukiliiton liittokokouksessa sunnuntaina 25.5. Jyväskylässä. Rauno Rantaniemi aloittaa kolmivuotisen puheenjohtajakautensa vuodenvaihteessa.

Puheenjohtajaehdokkaita oli yhteensä neljä: Rantaniemen lisäksi Jussi Pihkala Espoosta (oik. keskimmäisessä kuvassa), Tuulia Suominen Maskusta (vas.) ja Helena Suosalmi Helsingistä (toinen vasemmalta). Äänestys päättyi lopulta selviin lukemiin: Rauno Rantaniemi sai 62 yhteensä 121 annetusta äänestä. Loput äänet hajautuivat niin, että Jussi Pihkala sai 29, Helena Suosalmi 20 ja Tuulia Suominen 10 ääntä.

Hiljattain Rovaniemen tukiyhdistykseen liittynyt Rauno Rantaniemi oli vaalien yllättäjä. Vaalitentissä hän lupasi muun muassa olla keskusteleva ja koko kentän yhteistyötä rakentava johtaja, ja valmis viemään läpi myös tarvittavia uudistuksia. Hän korosti, että nykyisessä yhteiskunnallisessa tilanteessa Tukiliiton tärkein tehtävä on olla vahva edunvalvoja. Rantaniemi on fysioterapeutti ja pian valmis terveystieteen maisteri, joka työskentelee kuntoutuksen opettajana. Hänen perheeseensä kuuluu kehitysvammainen tytär.

Nykyinen puheenjohtaja Jyrki Pinomaa ilmoitti alkuvuodesta, ettei enää asetu ehdolle puheenjohtajan vaaliin. Hän onnitteli sunnuntaina seuraajaansa (alakuva) ja antoi ensimmäisen evästyksensä: "Pysy omana itsenäsi. Sillä tässä pärjää."

Liittokokousta pystyi seuraamaan suoran verkkolähetyksen kautta sunnuntaina. Videotallenne löytyy nyt linkistä:
www.anymeeting.com
Puheenjohtajatentti alkaa noin 49. minuutin kohdalta.

Tukiliiton Facebook-sivuilla on runsaasti kuvia ja kuulumisia Jyväskylän superviikonlopun tunnelmista. Käy katsomassa ja liity tykkääjäksi:
www.facebook.com/Tukiliitto

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1243

 

 

 

   

 
Takaisin