Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

14.5.2014
Pieni ele: Äänestyspaikoilla kerätään varoja kotimaan vammais- ja terveystyölle
 

EU-vaalien yhteydessä järjestetään jälleen Pieni ele -keräys. Keräys on 18 vammais- ja terveysjärjestön yhteinen.


Lipaskeräys äänestyspaikoilla
Pieni ele -lipaskeräys järjestetään EU-vaalien äänestyspaikoilla 14.–20.5. ja 25.5.2014. Puolet kunkin kunnan keräyslippaiden tuotosta käytetään paikallisesti vammais- ja terveysyhdistyksien kautta esimerkiksi neuvontaan ja vertaistukitoimintaan. Toinen puoli käytetään valtakunnallisesti vammaisten ja pitkäaikaissairaiden aseman parantamiseen, esimerkiksi kuntoutukseen ja apuvälineiden hankintaan.


Monta muutakin tapaa tehdä Pieni ele

Keräykseen voi osallistua myös verkkomaksulla osoitteessa www.pieniele.fi tai lähettämällä tekstiviestin LAHJOITA 5 numeroon 16301. Tekstiviestin lahjoitussumma on 5 euroa. Uusia lahjoitustapoja ovat 3 euron lahjoitus Otto-käteisnostoautomaatilla sekä soittaminen numeroon 0600 550 146, jossa pyörätuolikelaaja Leo-Pekka Tähti paljastaa menestyksensä salaisuuden. Puhelun hinta on 5 euroa (+pvm/mpm).


Keräyksellä tuetaan kotimaan vammais- ja terveystyötä
Pieni ele (ent. Vaalikeräys) on valtakunnallinen keräys kotimaisen vammais- ja terveystyön hyväksi. Sen järjestävät 18 vammais- ja terveystyön järjestöä paikallisyhdistyksineen. Järjestöihin kuuluu noin 400 000 jäsentä. Äänestyspaikoilla on keräystyössä yli 10 000 vapaaehtoista.


Lisätietoja:
 
www.pieniele.fi


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1231

 
   

 
Takaisin