Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

5.5.2014
Papunetin kuvataidekilpailun voittivat Jack Heiskanen ja Pekka Pakander
 

Papunetin vuosittain järjestettävä kuvataidekilpailu on tarkoitettu puhe- ja kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Taideopetusta saaneiden sarjan voitti Jack Heiskanen (Lieksan taidetoimintakeskus) työllään Merihauki hampaineen. Lisäksi sarjassa palkittiin Jyri Aution (Autismisäätiön Vallilan valmennuskeskus) työ Mies kirjasta sekä Enni Kaasisen (Taidemyrsky-studio, Kuopio) Konsertti. Lisäksi päätettiin palkita Mark Matsiboran (Kettuki) työ Pelle Miljoona punaisissa valoissa.

Harrastajasarjan voitti Pekka Pekander työllään Korppi. Sarjassa palkittiin myös Marko Kinnusen työ Titanicin musta jää ja Mira Vauhkosen Poikakissa.

Kuvataidekilpailuun osallistui tänä vuonna yhteensä 304 eri tekniikoilla toteutettua työtä. Osa töistä lisätään toukokuun aikana Papunetin verkkogalleriaan.

Kilpailun raatina toimivat valokuvaaja Pekka Elomaa sekä Papunetin edustajat.

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!Kiertävä näyttely

Kuvataidekilpailun töistä kootaan vuosittain kiertävä näyttely. Kesäajan näyttely on esillä Kehitysvammaliitossa ja syksyllä Riistavuoren palvelutalolla, Malmin kirjastossa ja Harjun nuorisotalolla. Näyttelyissä on esillä vaihteleva määrä töitä näyttelytilan mukaan.

Kuvataidekilpailu järjestetään seuraavan kerran keväällä 2015.

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1225

 

 

Jack Heiskanen: Merihauki hampaineen. (Kuva Papunet)Jack Heiskanen on monipuolinen taiteilija:  hänen vierellään on huovasta tehty Kettu ja seinällä näkyy osa isosta Kirahvi-kangastyöstä. (Kuva JT)

   

 
Takaisin