Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

2.6.2014
Kultturellia! – vähän erilainen kulttuuritapahtuma Tampereella 6. – 7.6.2014
 

Kultturellia! – vähän erilainen kulttuuritapahtuma järjestetään 6.–7.6.2014 Tampereella. Uuden nimen myötä perinteiset kehitysvammaisten kulttuuripäivät uudistuvat monin tavoin. Luvassa on monipuolinen, kaikille avoin ja esteetön tapahtumakokonaisuus aivan Tampereen keskustassa!

Kultturellia!-tapahtuman kävijöillä on tilaisuus nähdä maamme kehitysvammaisten taiteen ja kulttuurin kiinnostavimpia tekijöitä, esityksiä ja ilmiöitä samassa tapahtumassa. Siellä on mahdollisuus tavata viime aikoina niin Suomessa kuin kansainvälisestikin mainetta niittäneitä taiteilijoita, kuten kummitustarinoiden kertoja, punkbändi Pertti Kurikan nimipäivistä tunnettu Kalevi Helvetti (Pertti Kurikka), Hammond-urkuri Kalle Salonen sekä Kaarisillan kuvataiteilijat.

 

Seminaari, Stay up Late -keikka, taitopajat

Tapahtuma käynnistyy perjantaina 6.6. klo 12 - 16 Kultturellia!-seminaarilla. Perjantai-iltana 6.6. klo 18 - 22 järjestetään Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella ja klubilla Pilke Stay up late -konsertti (K-18), jossa esiintyy mm. Sini Sabotage ja Vimmart All Stars.

Lauantaina 7.6. klo 10 - 17 on Tullikamarilla ja sen lähiympäristössä tarjolla koko päivän ajan runsaasti musiikkia, teatteria, kuvataidetta ja elokuvia. Esitysten lisäksi tarjolla on yli 20 taitopajaa eri taiteenaloilta. 

Lisätietoa löytyy osoitteesta www.kultturellia.fi ja Facebook-sivuilta. Tapahtuman järjestää Kehitysvammaisten Palvelusäätiö.

 

Lähde Kehitysvammaisten Palvelusäätiö

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1218


Myös Puuwillaorkesteri esiintyy kesäkuussa Tampereella.
   

 
Takaisin