Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

25.3.2014
Miina ja Manu -sarjassa julkaistaan selkokirja lapsille
 

Miina ja Manu kirjastossa -kirja on retki tiedon etsimiseen. Miina ja Manu ovat löytäneet niityltä erikoisen esineen. He pohtivat voisiko se olla mammutin hammas? Miina ja Manu päättävät selvittää asian ja he lähtevät kirjastoon!

Ratkaisua etsiessään kissasisarukset tutustuvat kirjaston maailmaan. Kirjastonhoitaja opastaa Miinaa ja Manua tiedon etsimisessä. Manulle kirjasto on aivan uusi paikka ja melkoinen seikkailu. Lopulta oudon esineen arvoitus ratkeaa.

Miinan ja Manun kirjastoseikkailun teksti on kirjoitettu selkokielellä, joten kirja sopii hyvin lukemaan opetteleville lapsille sekä suomen kieltä vasta opiskeleville. Tekstin on kirjoittanut tamperelainen toimittaja ja selkokielen asiantuntija Tuula Puranen ja kuvittanut sarjakuvataiteilija Kristian Huitula.

Julkaisu on tehty yhteistyössä Tampereen kaupunginkirjaston lasten ja nuorten osaston kanssa ja kirjan on kustantanut tamperelainen Satukustannus Oy.

Kirja julkistetaan 1.4.2014 klo 10.15 Tampereen pääkirjasto Metson Pietilä-salissa. Luvassa on lukutuokio ja kissamaisia halauksia! Tervetuloa!

 

 

 

Tämän ajankohtaista.-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1195

 
   

 
Takaisin