Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

10.3.2014
Rock N´ Roll -musiikkileiri Tampereella 2. – 7.6.2014
 

Tule mukaan rokkaamaan! Kehitysvammaisten Palvelusäätiö järjestää leirin Tampereella 2. 7.6.2014 yhteistyössä Vimmart - yhdenvertaisen taiteen oppilaitoksen ja Musiikin erityispalvelukeskus Resonaarin kanssa.

Leirillä harjoitellaan bändisoittoa ja rytmiikkaa pienryhmissä. Treenatut biisit esitetään julkisesti livekeikalla leirin lopuksi. Iltaohjelman kohokohtia ovat Vimmart-musiikkikoulun konsertti ja Stay up late -tapahtuma Tullikamarin Pakkahuoneella osana valtakunnallisten Kultturellia!-kulttuuripäivien ohjelmaa.

Leirille osallistuminen ei edellytä aiempaa soittotaitoa. Musiikinopettajina toimivat Karoliina Lehtinen ja Marko Niittymäki Vimmartista sekä kaksi opettajaa Resonaarista. Musiikin opetusta on noin 6 x 45 min päivässä.

Leirimaksu 800 euroa sisältää opetuksen, ruokailut, majoituksen ja konserttiliput. Majoitusta varten tulee olla omat liinavaatteet tai makuupussi.

Leirille voi osallistua myös päiväsaikaan 8 10 h/pv. Päiväleiriläisen maksu 600 euroa sisältää opetuksen, ruokailut ja konserttiliput.

Kustannuksiin voi hakea maksusitoumusta kotikunnalta. Osallistuja voi hakea kustannuksiin tukea myös seurakunnan diakoniatyöltä tai maksaa sen itse. Maksusitoumuksen hakemiseen voi käyttää Palvelusäätiön laatimaa maksusitoumuksen hakulomaketta. Maksusitoumusta tulee hakea hyvissä ajoin ennen leiriä, ja leirin tarve kannattaa perustella huolellisesti.

Hakuaika 31.3.2014 mennessä. Leirille haetaan KVPS:n teema- ja harrastekurssien ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeessa on hyvä mainita erikseen mahdollinen osallistumisesi päiväleiriläisenä. Lomakkeella on hyvä kertoa, osaatko soittaa jotain soitinta ja oletko käynyt soittotunneilla.

Leiri toteutetaan, jos osallistujia on riittävä määrä. 


Lisätietoja

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö
Markku Vellas, ryhmäpalveluiden johtaja
puh. 0207 713 557
markku.vellas@kvps.fi

Lisätietoja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön sivulla osoitteessa
www.kvps.fi

Teema- ja harrastekurssit kesällä 2014

Palvelusäätiö järjestää kesällä myös teema- ja harrastekursseja Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Kainuussa. Kursseista lisätietoja:
http://www.kvps.fi/perheille/teema-ja-harrastekurssit 
   

 
Takaisin