Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

18.2.2014
Lions Club lahjoitti Hippocampe-maastopyörätuolin Ylöjärvellä
 

Lions club Ylöjärvi/Teivo ja Lions club Ylöjärvi/Keijärvi yhdistivät voimansa ja sen tuloksena päivätoimintakeskus Huiske vastaanotti Hippocampen viikonloppuna Ylöjärvellä.

Luovutus tapahtui pilkkitapahtuman yhteydessä ja se oli hyvä osoitus siitä, mitä kaikkea uusi väline Ylöjärvellä mahdollistaa vaikkapa talvella vaikeasti vammaisille ihmisille, jolloin osallistuminen voi muuten olla hankalaa olosuhteiden johdosta.

Maastopyörätuolia on tarkoitus käyttää kaikissa Ylöjärven kehitysvammaisten yksiköissä, sekä tarvittaessa myös perheet voivat lainata tuolia Huiskeelta mahdollistamaan perheen omia retkiä. Tuoli on kokoa XL eli lähinnä aikuisten käyttöön sopiva mutta tyhjiötyynyä hyödyntämällä asennon saa hyväksi myös muille kuin aikuisille.

"Huiskeessa ainakin tuoli tulee olemaan käytössä paljon, sillä olemme innokkaita retkeilijöitä ja käytämme Malikkeen vuokraamoa useamman kerran vuodessa. Pyrimme esittelemään tätä mahdollisuutta myös meillä harjoitteleville alan opiskelijoille, jotka ovat aina innokkaana mukana järjestämässä elämyksiä"- kertoo Jaana Kuusisto Huiskeesta.

Onnea Huiskeelle, tämä olkoon esimerkkinä että kaikki on mahdollista.

Vasemmalta lahjoittajien edustajat Lions club Ylöjärvi/Teivo: Jukka Enqvist ja Mika Haukipää ja Lions club Ylöjärvi/Keijärvi: Petri Moisio ja Pauli Parviainen. Huiskeelta kättelemässä Jaana Kuusisto ja Pilkkimässä Essi Leivaara, maastopyörätuolissa Jarmo Hakala.

 

Jarmo Hakalan kalakaverina opiskelija Janne Huhdankorpi...ja Ahven:)Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1162

 
   

 
Takaisin