Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

26.2.2014
Opinnäytetyö tekeillä aiheesta ”Vanhempien terveydenhoitajalta saama tuki sikiöpoikkeavuuden ilmetessä” – kerro oma kokemuksesi
 

Hämeen ammattikorkeakoulun terveydenhoitajaopiskelija Elina Roiha tekee opinnäytetyötä aiheesta ”Vanhempien terveydenhoitajalta saama tuki sikiöpoikkeavuuden ilmetessä”. Työn tarkoituksena on tuoda esille vanhempien näkemyksiä heidän saamastaan sosiaalisesta tuesta, ja tämän kokemusperäisen tiedon avulla kehittää vanhempien terveydenhoitajalta saamaa tukea.

Elina Roiha kutsuu nyt ihmisiä kertomaan omia kokemuksiaan. Tässä hänen saatesanojaan:

*

"Omassa terveydenhoitajan koulutuksessani en ole saanut riittäviä valmiuksia perheen tukemiseksi sikiöpoikkeavuuden ilmetessä. Toivonkin, että opinnäytetyöni myötä pystyn lisäämään omaa ammatillista osaamistani terveydenhoitajan työtä varten ja voin jakaa tietoa kaikille lasta odottavien kanssa työskenteleville tästä tärkeästä aiheesta.

Mikäli lapsen odotuksen aikana Sinulle on tullut tieto sikiöpoikkeavuudesta, haluaisin kuulla tarinasi. Pyytäisin Sinua kertomaan kokemuksistasi vapaamuotoisen kertomuksen muodossa. Opinnäytetyöhön osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Kertomuksesi on vain minun käytössäni ja opinnäytetyön valmistuttua vastauksesi hävitetään asianmukaisesti. Opinnäytetyön loppuraportista Sinua ei voida tunnistaa. Työn on tarkoitus valmistua kevään 2014 aikana ja valmiina se löytyy Theseus-tietokannasta.

Mene osoitteeseen:
www.kyselynetti.com/s/b4572b4

ja palauta kertomuksesi 3.3.2014 mennessä.

Kuvaa kertomuksessasi perheesi tilanne ja tekemänne ratkaisut sikiöseulonnassa saadun poikkeavan tuloksen kuultuanne. Kuvaile kertomuksessasi mahdollisimman yksityiskohtaisesti neuvolan terveydenhoitajan roolia tuen antajana ja häneltä saatua tukea raskauden eri vaiheissa. Yksityiskohtaisempi vastausohje apukysymyksineen löytyy yllä olevasta osoitteesta vastauskentän yhteydestä.

Jokainen vastaus on minulle tärkeä. KIITOS, että jaat arvokkaat kokemuksesi kanssani!

Elina Roiha
terveydenhoitajaopiskelija
Hämeen ammattikorkeakoulu

Mikäli Sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta opinnäytetyöstäni, ota minuun yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen:
elina.roiha@student.hamk.fi

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1159

 
   

 
Takaisin