Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

31.1.2014
Tukiyhdistykset lähtivät komeasti mukaan Pieni ele -keräykseen
 

Kehitysvammaisten tukiliiton paikallisyhdistykset ovat ilmoittautuneet voimalla ensi kevään Pieni ele -keräykseen (entinen Vaalikeräys). Yhdistyksiltä tuli 152 ilmoittautumista kuntiin ympäri maan. Se on 16 prosenttia enemmän kuin edellisessä keräyksessä. Loistavaa!

Keräys järjestetään toukokuussa EU-vaalien yhteydessä. Tiedossa on mahtavat talkoot! Keräys toteutetaan melkein jokaisessa Manner-Suomen kunnassa. Mukana on lähes 2000 paikallisyhdistystä 18 järjestöstä ja toistakymmentä tuhatta vapaaehtoista lipasihmistä.

Pieni ele on hyvä tapa kerätä varoja yhdistyksen toimintaan, sillä puolet lipaskeräyksen tuotosta jaetaan kyseisessä kunnassa keräykseen osallistuneiden paikallisyhdistysten kesken.

Jos oma yhdistyksesi ei tällä kertaa ilmoittautunut mukaan, seuraava mahdollisuus tulee pian. Kevään 2015 eduskuntavaalien yhteydessä kerätään taas, ja ilmoittautuminen tuohon keräykseen on syksyllä 2014.

Näin voit auttaa keräyksessä:

- Lähde lipasihmiseksi keräyspaikalle. Se on siistiä sisätyötä oman yhdistyksesi ja liittosi hyväksi. Jos kiinnostuit, ilmoita itsestäsi yhdistyksesi aktiiveille.

- Kerro tuttavillesi keräyksestä ja siitä, että Kehitysvammaisten tukiliitto on mukana. Haasta heidät osallistumaan.

- Muista ottaa kolikko mukaan, kun menet äänestämään.

 

Lisätietoa keräyksestä: www.pieniele.fi

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1148

   

 
Takaisin