Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

16.1.2014
Yhdistykset: Opintokeskukset järjestävät kursseja eri puolilla maata
 

Tutun OK-opintokeskuksen lisäksi myös muut opintokeskukset järjestävät koulutuksia yhdistyksille. Esimerkkejä tulevista koulutuksista:

Vapaaehtoisjohtamisesta voimaa järjestötyöhön
Koulutus sopii jo jonkin verran vapaaehtoistoiminnan johtamis/koordinointikokemusta keränneille, jotka kokevat tarvetta kehittää itseään haastavammissa vuorovaikutus- ja ryhmätilanteissa. Kurssin osallistumismaksu on 120 euroa. Osallistumismaksun lisäksi osallistujat maksavat ruokailuista koulutuksen aikana yhteensä 35 € (sisältää lauantaina ja sunnuntaina lounaat sekä tulo- ja päiväkahvit).
Kurssi on 8. - 9.3.2014 Kauniaisissa.
Järjestäjä Visio
Lisätietoja Vision koulutuksista
www.visili.fi/


Sosiaalisen median hyödyntäminen yhdistyksen arjessa
Verkkokoulutus 19.3. - 9.4.2014
Kurssilla tutustutaan sosiaaliseen mediaan ja saadaan mm. tiedotus- ja viestintäideoita oman yhdistyksen toimintaan. Kurssitapaamiset ovat aina keskiviikkoisin klo 17.30 - 19 verkossa.
Verkkokurssille osallistuminen on helppoa. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Lisäksi suosittelemme kuulokemikrofonisetin käyttöä. Kurssi on maksuton. Ilmoittamatta poisjäännistä veloitamme 30 euron maksun.
Järjestäjä Kansalaisfoorumi
Lisätietoja Kansalaisfoorumin koulutuksista
www.kansalaisfoorumi.fi

 

Yhdistyksen taloudenhoidon perusteet
Koulutus on tarkoitettu aloitteleville tai vasta vähän aikaa yhdistyksen taloudenhoitajana toimineille henkilöille. Osallistumismaksu 180 euroa.
1.3. ja 2.3.2014 Oulu
Järjestäjä TJS
Lisätietoja TJS:n koulutuksista:
www.tjs-opintokeskus.fi


Kaikkien Suomen 11 opintokeskuksen (Agricola-opintokeskus, KANSIO,   KSL-opintokeskus,  OK-opintokeskus,  Opintokeskus Kansalaisfoorumi, MSL-opintokeskus,  Svenska Studiecentralen (SSC), TJS Opintokeskus, TSL-Opintokeskus, ViSiO) yhteystiedot ovat sivulla:
www.opintokeskukset.fi/opintokeskukset


 

 


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1130 
   

 
Takaisin