Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

5.12.2013
Kysely ammattihenkilöille erityistä tukea tarvitsevien aikuisten perhesuunnittelusta ja vanhemmuudesta
 

Kysely ammattihenkilöille erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten vauvahaaveista, perhesuunnittelusta ja vanhemmuudesta.

Projektin kohderyhmänä ovat ne perheet, joissa vanhemmalla on oppimisvaikeuksia tai kehitysvamma.

Teemme projektissa arviota siitä, miten kohderyhmän perheitä on tuettu sekä kartoitamme suunnitteilla olevan hankkeen taustaksi, mitä tarpeita kohderyhmällä on koskien teemoja vauvahaaveet, perhesuunnittelu ja vanhemmuus. Kysely on osa Kehitysvammaisten Tukiliiton Äiti ei pysy kärryillä  -projektin arviointia ja hankesuunnittelua.

Pyydämme ystävällisesti erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten kanssa työskenteleviä ammattihenkilöitä vastaamaan kyselyyn, joka löytyy alla olevasta linkistä.

https://www.webropolsurveys.com/S/2D46FB3383AD4B9D.par

Kyselyn vastausaikaa on 19.12.2013 saakka, jonka jälkeen kysely sulkeutuu.

Vastaajilta kysytään vain oleellisimmat taustatiedot ja tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Vastaajien henkilöllisyyttä ei voida millään tavalla tunnistaa kyselyn pohjalta. Kyselyn tulokset ovat yllämainitun järjestön käytettävissä.

Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Toivomme kuitenkin mahdollisimman monen vastaavan kyselyyn, jotta voimme yhteistyössä arvioida projektin toimintaa sekä saada tietoa suunnitteilla olevan hankkeen pohjaksi. Minkälaista tietoa ja tukea erityistä tukea tarvitsevat nuoret ja aikuiset saavat tai tarvitsisivat vauvahaaveiden käsittelyyn, perhesuunnitteluun ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.Lue lisää Äiti ei pysy kärryillä -projektista:
http://www.kvtl.fi/fi/ammattisivut/projektit/aiti-ei-pysy-karryilla/


Kuva: Laura Vesa
   

 
Takaisin