Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

5.12.2013
Teemaviikko: Tänään tapahtumapaikkoina Haapavesi, Huittinen, Ilomantsi, Jalasjärvi, Kontiolahti, Lahti ja Posio
 

Vilkas kehitysvammaisten viikko jatkuu. Tapahtumia eri puolilla Suomea:

Haapavesi 5.12.2013

Pikkujoulut
Haapaveden Me Itse alajaos ja Haapaveden Kehitysvammaisten Tuki järjestävät pikkujoulut kaikille Me Itsen ja Kehitysvammaisten Tuen toiminnasta kiinnostuneille. Tapahtumapaikkana on Toimintakeskus, vanha arava 5.12.2014.
Lisätietoja
Tiina Sainio, pj
ti.sa@suomi24.fi


Huittinen 5.12.2013
Se Erilainen Tapahtuma
Tervetuloa paikkakunnan kehitysvammaiset ihmiset, heidän omaisensa ja avustajat, alan henkilökunta ja suuri yleisö. Tule mukaan! Tämä on Se Erilainen Tapahtuma. Huhkolinnan ovet aukeavat klo 17. Käytössä on muun muassa Malike-pelikassi. Puoli kuudelta on Tanssiva klovni -esitys. Vartin yli kuusi on vuorossa jumppaa ja muita toimintapajoja. MEKA TV:n ja Me Itsen elokuvailtamat alkavat klo 19.
Järjestäjä Me Itse Huittisten alajaos, MEKA T, SEKK ja Huittisten Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry.
Lisätietoja
Ari Impola
impola@meka.tv


Ilomantsi 5.12.2013

Jokainen ihminen on laulun arvoinen
Laulajaiset järjestetään Honkalampisäätiön Aurinkorinteen palvelukeskus ja vanhusten palvelukeskus Yläpihassa. Tervetuloa kaikki Palvelukeskuksen vanhukset ja Kehitysvammaiset Aurinkorinteen asukkaat sekä työ- ja päivätoiminnan asiakkaat. Järjestäjät Ilomantsin – Tuupovaaran Kehitysvammaisten Tuki ry ja Honkalampisäätiö.
Lisätietoja:
Kirsti Pasanen
kirsti.pasanen2@gmail.com


Jalasjärvi 5.12.2013
Sartsan laulut
Torstaina 5.12. Jalasjärven Kehitysvammaisten Tuki r.y. järjestää Sartsan laulut, teemana Jokainen ihminen on laulun arvoinen.
Lisätietoja
Sari Riskumäki, sihteeri
sari.riskumaki@netikka.fiKontiolahti 5.12.2013
Linnanjuhlat Viihdekeskus Mennassa
Viihdekeskuksen osoite on Olli Tiaisentie 16, Kontioranta. Juhlat alkavat klo 10.30 ”Presidenttiparin kättelyllä”. Lisäksi ohjelmassa juhlapuhe, "Sinivalkoinen"-tanssi, aarteen etsintää, juhla-ateria, musisointia ja tanssia. Juhla päättyy noin 14.30.
Teemaviikon Kontiolahdella järjestävät Joensuun kaupunki / Työtanhuan toimintakeskus; Kontiolahden kunta / liikunta- ja kulttuuripalvelut; Kontiolahden seurakunta; LC Kontiolahti/Ursulat ja Kontiolahden Kehitysvammaisten Tukiyhdistys.
Lisätietoja
Elsa Soikkeli
elsa.soikkeli@windowslive.com


Lahti 5. - 31.12.2013

Kerhojen Kansalaisuus-näyttely kirjastossa
Lahden seudun kehitysvammaisten tuki ry:n kerhoissa käsitellään viikon teemaa, kansalaisuutta. "Teemme kerhoissa taideteoksia, joissa kerholaiset saavat tuoda esille kehitysvammaisten oikeuksia ja velvollisuuksista huoneentauluissa, maalauksissa ja muissa kädentöissä." Työt ovat eslllä Mukkulan kirjastossa Lahdessa. Järjestäjä Lahden seudun kehitysvammaisten tuki ry.
Lisätietoja
Miia Riihimäki
miia.riihimaki@lskvt.fi


Posio 5.12.2013
Kauneimmat joululaulut
Kauneimmat joululaulut asuntola-ryhmäkoti Kuukkelissa on kaikille avoin tapahtuma. Järjestäjät Posion kunta ja Posion seurakunta.
Lisätietoja
Posion toimintakeskus
mervi.jurmu@posio.fi


Lisätietoja Kehitysvammaisten Teemaviikosta

Teemaviikosta lisää sivulla:
http://www.kvtl.fi/fi/kehitysvammaisten-viikko

Teemaviikolla ovat mukana ainakin seuraavat paikkakunnat: Enontekiö, Espoo, Eurajoki, Haapavesi, Hamina, Haukipudas, Helsinki, Huittinen, Ilomantsi, Imatra, Jalasjärvi, Juuka, Juva, Jyväskylä, Kajaani, Kankaanpää, Kauhava, Kauhajoki, Kerimäki, Kontiolahti, Kotka, Kuhmo, Lahti, Lappeenranta, Lieksa, Merikarvia, Mänttä, Mäntyharju, Nokia, Nurmes, Pielavesi, Pori, Posio, Punkaharju, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Suonenjoki, Tampere, Tyrnävä, Vaala ja  Ähtäri.


Kiitos kaikille järjestäjille ja osallistujille!
Tervetuloa mukaan jälleen 1. - 7.12.2014!Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1095

Valokuva: Laura Vesa.


   

 
Takaisin