Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

4.12.2013
Teemaviikko: Tänään tapahtuu Eurajoelta Imatralle, Riihimäeltä Tyrnävälle
 

Vilkas kehitysvammaisten viikko jatkuu. Tapahtumia eri puolilla Suomea:

Eurajoki 4.12.2013

Kuunnelkaa kehitysvammaisia
Eurajoella järjestetään Kuunnelkaa kehitysvammaisia -keskustelutilaisuus. Tervetuloa kaikki sosiaalialan ammattilaiset, erityisryhmät, omaiset ja suuri yleisö. Tilaisuus on Eurajoen kunnantalolla Eurajoki-salissa 4.12.2013 klo 12.30 - 14. Järjestäjä Eurajoen Me Itse alajaos ja MEKA TV.
Lisätietoja
Piia Nordling
piia.emma18@gmail.com


Imatra 4.12.2013
Lauluilta
Pikkujoulut lauluillan kera Olavinkulmassa. Vuoksen Mieslaulajat laulattavat ja paljon myös Hurjanjoukon eli imatralaisen  kehitysvammaisten teatteriryhmän omaa ohjelmaa.
Lisätietoja
Sirkka Iljo
sirkka.iljo@pp.inet.fi


Jalasjärvi 4.12.2013
Bingo
Keskiviikkona 4.12. Jalasjärven Kehitysvammaisten Tuki r.y. järjestää bingon. Jalasjärvellä on tapahtumia koko viikon ajan.
Lisätietoja
Sari Riskumäki, sihteeri
sari.riskumaki@netikka.fi


Juuka 4.12.2013

Teemaviikon seminaari
Juuan kehitysvammaisten tukiyhdistys ja kunnan kehitysvammahuolto järjestävät kehitysvammaisten viikon päätapahtumana seminaarin Juukaan 4.12. Seminaarin pääpuhujana on Satu Rautiainen Kuopiosta. Lisäksi ohjelmassa on kehitysvammaisten juukalaisten omia puheenvuoroja ja musiikkiesityksiä. Päivä päätteeksi on iltatapahtuma Ravintola Petrassa.
Lisätietoja
Juuan kehitysvammaisten tukiyhdistys
Iina Aaltonen
iina.aaltonen@juuka.fi


Kankaanpää 4.12.2013
Ystäväkahvila
Erityisnuorten Ystäväkahvilan joulujuhlaan voivat osallistua nuorten lisäksi myös läheiset ja ohjaajat. Tervetuloa Hakoniemen leirikeskukseen (Hakonimentie 24, Kankaanpää) 4.12.2013.
Lisätietoja
Tanja Heinonen
tanja.heinonen@dnainternet.net


Kauhava 4.12.2013
Ohjelmalliset Linnanjuhlat
Matinrannan toimintakeskus (Kuntayhtymä Kaksineuvoinen) järjestää ohjelmalliset Linnanjuhlat 4.12.2013 toimintakeskuksen työ- ja päivätoiminnan asiakkaille. Linnanjuhlat on asiakkaiden ja henkilökunnan yhteinen iso projekti. Asiakkaat valmistelevat juhlaa mm. koristeita ja leipomuksia tehden. Tänä vuonna toimintakeskuksellamme on ollut teemana kierrätys ja niinpä koristeet valmistetaan kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.
Lisätietoja
Marjo Toppari
marjo.toppari@kaksineuvoinen.fi

Kontiolahti 4.12.2013
Keilailuretki ja elokuvailta
Keilailuretki Joensuuhun viihdekeskus Comiciin. Lähtö Työtanhualta klo 9.15.Ilmoittautumiset 29.11. mennessä liikunnanohjaaja Eija Pennaselle, p. 050 428 5092 .Lisäksi samana iltana elokuvaesitys ”21 tapaa pilata avioliitto” (ohjaaja Johanna Vuoksenmaa) Ohto-auditoriossa (Keskuskatu 11) klo 18 alkaen.
Teemaviikon Kontiolahdella järjestävät Joensuun kaupunki / Työtanhuan toimintakeskus; Kontiolahden kunta / liikunta- ja kulttuuripalvelut; Kontiolahden seurakunta; LC Kontiolahti/Ursulat ja Kontiolahden Kehitysvammaisten Tukiyhdistys.Mäntyharju 4.12.2013
Luova päivä
Tervetuloa luovaan päivään Mäntyharjun ja Pertunmaan kehitysvammaiset läheisineen ja tukihenkilöineen. Päivä järjestetään 4.12.2013 Pertunmaan nuorisotalossa. Ohjaajana on Auli Eskola. Järjestäjä: Mäntyharjun ja Pertunmaan Kehitysvammaisten Tuki Ry.
Lisätietoja
Laina Romppanen, pj
romppanen.laina@gmail.com


Nurmes 4.12.2013
Pikkujoulut
Ylä-Karjalan alueen vilkas teemaviikko päättyy yhteisiin pikkujouluihin Hyvärilän Talliravintolassa. Järjestäjä Ylä-Karjalan Kehitysvammaisten Tuki ry.
Lisätietoja
Eila Kalilainen, sihteeri
martti.kalilainen@pp.inet.fi


Pielavesi 4.12.2013

Pikkujoulu tanssin ja joululaulun merkeissä
Disko tanssin ja laulun merkeissä järjestetään Pielaveden Suojalassa. Tervetuloa Nilakan kuntien, Tervon, Vesannon, Keiteleen ja Pielaveden kehitysvammaiset henkilöt, heidän vanhempansa ja muut omaiset sekä tukihenkilöt ja avustajat.
Järjestäjä Pielaveden Kehitysvammaisten Tuki ry.
Lisätietoja
Anneli Haataja, sihteeri
thaataja@pielavesi.iwn.fi


Riihimäki 4.12.2013
OIVA-näyttämö esiintyy
OIVA-näyttämö esiintyy Inkilänhovin Ilona-kahviossa 4.12.2013. Järjestäjä Me Itse Riihimäki ja Riihimäen Kehitysvammatuki ry.
Lisätietoja
Pentti Nyman
kehitysvammatuki.riihimaki@kolumbus.fi


Tyrnävä 4.12.2013
Jokainen ihminen on laulun arvoinen
Lakeuden Palveluyhdistys ry/Peltolan Palvelukeskus/ työtoiminta on perustanut naisten kuoron.  Kuoro esiintyy Vanhusten Palvelutalo Lepolan itsenäisyyspäiväjuhlassa 4.12.2013 Vanhustentalon Salissa. Kuulijoitamme ovat kaikki tyrnäväläiset, pääasiassa eläkeläiset, kuten vanhukset, kehitysvammaiset ja mielenterveyskuntoutujat sekä heidän omaisensa ja vapaaehtoiset avustajat ja tukihenkilöt.
Lisätietoja
Peltolan Palvelukeskus
Vastaava ohjaaja Merja Niemelä
merja.niemela@lakeus.fiLisätietoja Kehitysvammaisten Teemaviikosta

Teemaviikosta lisää sivulla:
http://www.kvtl.fi/fi/kehitysvammaisten-viikko

Teemaviikolla ovat mukana ainakin seuraavat paikkakunnat: Enontekiö, Espoo, Eurajoki, Haapavesi, Hamina, Haukipudas, Helsinki, Huittinen, Ilomantsi, Imatra, Jalasjärvi, Juuka, Juva, Jyväskylä, Kajaani, Kankaanpää, Kauhava, Kauhajoki, Kerimäki, Kontiolahti, Kotka, Kuhmo, Lahti, Lappeenranta, Lieksa, Merikarvia, Mänttä, Mäntyharju, Nokia, Nurmes, Pielavesi, Pori, Posio, Punkaharju, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Suonenjoki, Tampere, Tyrnävä, Vaala ja  Ähtäri.


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1093

 Jokainen ihminen on laulun arvoinen.
Kuva: Laura Vesa

   

 
Takaisin