Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

3.12.2013
Teemaviikko: Tänään muun muassa kaksi elokuvaseminaaria ja paljon muuta vaikuttamista
 

Vilkas kehitysvammaisten viikko jatkuu. Tapahtumia eri puolilla Suomea:

Helsinki 3.12.2013

Jokainen ihminen on laulun arvoinen -ilta
Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry ja Me Itse Helsinki järjestävät karaokedisko teemalla ”Jokainen ihminen on laulun arvoinen”. Tapahtumapaikkana on Ravintola Sture 21 (Sturenkatu 21, Helsinki) 3.12.2013 klo 19 - 22.
Lisätietoja
Marja Savolainen
marja.savolainen@kvtuki57.fi


Jalasjärvi 3.12.2013
Myyjäiset Toimintakeskuksella
Tiistaina 3.12. Jalasjärven Kehitysvammaisten Tuki r.y. järjestää arpapöydän Toimintakeskuksen myyjäisiin.
Lisätietoja
Sari Riskumäki, sihteeri
sari.riskumaki@netikka.fi


Kauhajoki 3.12.2013
Hohtokeilaus
Kauhajoen Kehitysvammaisten Tuki ry ja  Me Itse ry / Kauhajoen alajaosto järjestävät 3.12.2013 klo 17 Hohtokeilausta Kauhajoen keilahallilla.
Lisätietoja
Jaana Lehtimäki
jaana.lehtimaki@kauhajoki.fi

Kontiolahti 3.12.2013
Avoimet ovat Vaparissa
”Iloa ja ihmettelyä – herkuttelua ja hemmottelua”, AVOIMET OVET Vaparissa Työtanhualla, Yrittäjäntie 6, klo 17 – 19. Merja Kähkönen ja LC Kontiolahti/Ursulat.
Teemaviikon Kontiolahdella järjestävät Joensuun kaupunki / Työtanhuan toimintakeskus; Kontiolahden kunta / liikunta- ja kulttuuripalvelut; Kontiolahden seurakunta; LC Kontiolahti/Ursulat ja Kontiolahden Kehitysvammaisten Tukiyhdistys.
Kotka 3.12.2013

Mekin osaamme -näytös
Tiistaina 3. joulukuuta klo 18 – 20  Kotkan kirjastotalon auditoriossa on Mekin osaamme -näytös, jossa kehitysvammaisten eri harrasteryhmät esittävät taitojaan suurelle yleisölle. Mukana esimerkiksi musaryhmäläiset, kuviosoittolaiset, tanssikerholaiset jne. Järjestäjä Kotkan Me Itse alajaos.
Lisätietoja
Eva Pukkila
eva.pukkila@kymp.net


Lieksa 3.12.2013

Vammaisuus valkokankaalla -seminaari
Tervetuloa Lieksan kehitysvammaiset henkilöt, omaiset, huoltajat, ohjaajat, tukihenkilöt, työntekijät ja muiden vammaisjärjestöjen edustajat. Kaikille avoin seminaari järjestetään 3.12.2013 Lieksan kaupungin kulttuurikeskuksen Brahe-salissa. Ohjelmassa mm. Vähän kunnioitusta, Kovasikajuttu, keskustelua ja jatkot paikallisessa ravintolassa.
Järjestäjät: Lieksan Kehitysvammaisten Tuki ry ja Honkalampisäätiön Luova-keskus, Lieksa.
Lisätietoja
Pirjo Mikkonen
Lieksan Kehitysvammaisten Tuki ry
mikkonen.pirjo@suomi24.fi


Polvijärvi 3.12.2013
Joulujuhla
Joulun joulujuhlaan Koskipirtille ovat tervetulleita Polvijärven kehitysvammaiset henkilöt  sekä heidän omaisensa ja avustajansa. Järjestäjä Polvijärven Kehitysvammaisten Tukiyhdistys ry.
Lisätietoja
Enni Koistinen, sihteeri
ennikoisti@gmail.com


Pori 3.12.2013

Elokuvaseminaari
Elokuvaseminaari Porin seudun kansalaisopiston auditoriossa. Tervetuloa kaikki kehitysvammaiset ihmiset, omaiset, päättäjät, alan henkilökunta ja suuri yleisö, sillä "jokainen ihminen on seminaarin arvoinen!"  Ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy klo 15. Seminaarin järjestävät Porin Me Itse alajaos, MEKA TV, SEKK ja Porin seudun kansalaisopisto.
Tapahtumatiedot päivittyvät seminaarin kotisivulle:
http://meka.tv/seminaari/index.htm
Suoralähetys tiistaina osoitteessa:
http://www.justin.tv/sekkry 
Lisätietoja
Ari Impola
impola@meka.tv

Punkaharju 3.12.2013
Laulamme yhdessä
Kaikille avoin yhteislaulutilaisuus järjestetään kahvila Pullaposkessa, Punkaharjulla. Tervetuloa laulamaan 3.12.2013 klo 13  - 14.30. Järjestäjä Punkaharjun Kehitysvammaisten Tuki ry.
Lisätietoja
Marja-Leena Ronkainen
040 7762 675


Mäntyharju 3.12.2013
Julistekulkue kunnantalolle
Marssimme julistekulkueena Mäntyharjun kunnantalolle. Siellä kehitysvammaiset viestientuojat tapaavat päättäjiä ja kunnantalon työntekijöitä. Teemamme on ”Jokainen ihminen on laulun arvoinen”. Järjestäjät Mäntyharjun ja Pertunmaan Kehitysvammaisten Tuki Ry
Lisätietoja
Laina Romppanen, pj
romppanen.laina@gmail.com


Nurmes 3.12.2013
Jokainen ihminen on laulun arvoinen
Yleisötapahtuma järjestetään Nurmestalon Hannikaisen salissa.  Yleisötapahtumassa on  tanssi-, laulu- ja runonlausunta -esityksiä tukiyhdistyksen taiteilijoiden ja paikallisten päiväkodin, tyttötanssiryhmän, runonlausujataitajan ja karaokekerhon taitajien esittämänä alueen asukkaille. Tervetuloa Ylä-Karjalan alueen asukkaat, päättäjät ja viranomaistahot. Järjestäjä Ylä-Karjalan Kehitysvammaisten Tuki ry.
Lisätietoja
Ylä-Karjalan Kehitysvammaisten Tuki ry
Eila Kalilainen, sihteeri
martti.kalilainen@pp.inet.fi

Seinäjoki 3.12.2013
Jokainen ihminen on laulun arvoinen
Yhteislauluilta kehitysvammaisten viikon teeman mukaisesti tiistaina 3.12.2013 klo 18 –19.30  Eskoon palvelukeskuksen ruokasalissa (Eskoontie 47, Seinäjoki). Tervetuloa kaikki kehitysvammaiset ihmiset perheineen, eri yhteistyökumppanimme ja kaikki asiasta kiinnostuneet. Järjestäjät Seinäjoen Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry ja paikallinen Me Itse alajaos.
Lisätietoja
Seinäjoen Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry
Anita Lautamäki ja Tuula Viitakoski
seinäjoen kvtuki@netikka.fi
tai
anita.lautamaki@ystavankortti.fi


Suonenjoki 3.12.2013
Vohvelia ja vaikuttamista
Suonenjoen S-Marketilla 3.12.2013 klo 9 – 13 paistetaan vohveleita, tarjoillaan mehua ja keskustellaan kuntalaisten kanssa kehitysvammaisten ihmisten kansalaisuudesta, oikeuksista ja velvoitteista. Järjestäjä Palvelukeskus Väinölä.
Lisätietoja
Palvelukeskus Väinölä
vainola@suonenjoki.fi


Tyrnävä 3.12.2013

Jokainen ihminen on laulun arvoinen
Lakeuden Palveluyhdistys ry/Peltolan Palvelukeskus/ työtoiminta on perustanut naisten kuoron.  Kuoro esiintyy Tyrnävän Seurakunnan kerhon joulujuhlassa 3.12.2013 Seurakuntatalon juhlasalissa. Kuulijoitamme ovat kaikki tyrnäväläiset, pääasiassa eläkeläiset, kuten vanhukset, kehitysvammaiset ja mielenterveyskuntoutujat sekä heidän omaisensa ja vapaaehtoiset avustajat ja tukihenkilöt.
Lisätietoja
Peltolan Palvelukeskus
Vastaava ohjaaja Merja Niemelä
merja.niemela@lakeus.fi


Lisätietoja Kehitysvammaisten Teemaviikosta

Teemaviikosta lisää sivulla:
http://www.kvtl.fi/fi/kehitysvammaisten-viikko

Teemaviikolla mukana ovat ainakin seuraavat paikkakunnat: Enontekiö, Espoo, Eurajoki, Haapavesi, Hamina, Haukipudas, Helsinki, Huittinen, Ilomantsi, Imatra, Jalasjärvi, Juuka, Juva, Jyväskylä, Kajaani, Kankaanpää, Kauhava, Kauhajoki, Kerimäki, Kontiolahti, Kotka, Kuhmo, Lahti, Lappeenranta, Lieksa, Merikarvia, Mänttä, Mäntyharju, Nokia, Nurmes, Pielavesi, Pori, Posio, Punkaharju, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Suonenjoki, Tampere, Tyrnävä, Vaala ja  Ähtäri.


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1091

 Jokainen ihminen on laulun arvoinen.
Kuva: Laura Vesa

   

 
Takaisin