Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

25.11.2013
Ikäperheille tapaamisia Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa
 

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö käynnistää lapsuudenkodissa asuville kehitysvammaisille ja heidän ikääntyville vanhemmilleen (tai muille läheisilleen) toimintaa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Toiminta on suunnattu perheille, joissa kehitysvammainen aikuinen asuu lapsuudenkodissaan ikääntyvien vanhempiensa kanssa.

Toivomme saavamme molemmille alueille 10 perheen ryhmät, joiden kanssa kokoonnumme vuoden 2014 aikana useamman kerran. Aloitamme keväällä kolme päivän aloitustapaamisilla ja jatkamme samojen perheiden kanssa vuoden mittaan kolmen yksittäisen päivän jatkotapaamisilla kevään ja syksyn 2014 aikana.

Varsinais-Suomen perheiden kanssa aloitamme aloitustapaamisella Ruissalon kylpylässä 11. - 13.2.2014 ja Satakunnan perheiden kanssa aloitamme aloitustapaamisella Yyterin kylpylässä 4. - 6.3.2014.

Tapaamisten teemoina ovat:

  • elettyä elämää
  • arkemme tänään
  • yhteiskuntaan liittyminen
  • tulevaisuuden suunnittelu

Toiminta toteutetaan Raha-automaattiyhdistyksen tuella. Perheiden maksettavaksi jäävät matkakulut ja pieni omavastuuosuus.

Lisätietoja
Marjo Rikkinen
projektipäällikkö
elämänmuutostoiminta/ ikäperheet
p. 0207 713 556
marjo.rikkinen@kvps.fiElämänmuutostoiminta

Elämänmuutostoiminta tukee päämiehiä, perheitä ja läheisiä elämän eri vaiheissa. Toimintaan kuuluvat aikuisuuden kynnyksellä, muuttovalmennus ja ikäperhetoiminta. Yhteistyötä tehdään tiivisti lähiverkostojen kanssa. Suunnitellaan ja kehitetään erilaisia tuen muotoja kuntien, kuntayhtymien ja palveluntuottajien kanssa valtakunnallisesti.

Tietoa hankkeesta tarkentuu sivulle:
http://www.kvps.fi/perheille/ikaperhetoiminta/ikaperhetapaamiset 


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1082

 
   

 
Takaisin